Thuiswerkplek

Overzicht filteren

Op prijs

- € reset

Op levertijd

Op bureautype

Op specificaties

Op zitoplossing

van € 1.619,- voor € 1.095,00

Holmris Cabale showroommodel

Stijlvol zwart zit/sta bureau van Holmris. De Linak technologie zorgt voor een betrouwbaar hefvermogen. Blad in zwart NanoSoft. Wie grijpt deze kans?

Bekijken
vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
vanaf € 425,00

JOOB S2

Het S2 zit/sta bureau van JOOB is de onverslaanbare budgetoplossing van dit moment! Slechts €425,00 inclusief montage en 5 jaar garantie. Made in EU!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris X-Table

De X-Table van het Deense Holmris is een unieke innovatieve designklassieker, die handmatig in hoogte verstelbaar is van zit naar sta niveau.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris MILK

De MILK van het Deense HolmrisB8 is een design elektrisch verstelbaar zit/sta bureau met een robuust dik tafelblad en een elegante zuil in het midden.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris X12

De X12 van het Deense Holmris is een luxe zit/sta bureau met Linak technologie, dat niet zal misstaan in uw directiekamer of uw interieur thuis.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Nest

Mikomax brengt met Nest een schitterend vormgegeven, ergonomisch en duurzaam zit/sta bureau in uw woonomgeving. De thuiswerkplek voor het hele gezin!

Bekijken
Prijs even vragen

SiS Ergo Move

De Move Solo van het Deense SiSergo is een klein handzaam zit/sta bureau, dat traploos en geluidloos verstelbaar is via een innovatief gasveersysteem

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris H4

De elegante H4 van het Deense Holmris is een elektrisch verstelbaar zit/sta bureau in een niet vaak voorkomende strak vormgegeven vierpootsuitvoering.

Bekijken
vanaf € 525,00

LIVITY LIV'UP 2

LIVITY levert hoge kwaliteit zit/sta oplossingen tegen een zeer scherpe prijs. Vijf jaar full service garantie! Zeer veel uitvoeringsmogelijkheden!

Bekijken
vanaf € 283,00

ConSet 501-7

Het Conset 501-7 zit/sta bureau is een handzame, dynamische en mobiele werktafel die door zijn scherpe prijs ergonomie voor iedereen bereikbaar maakt.

Bekijken
van € 328,- voor € 265,00

Euroseats ZitSta Module Large

Met de scherp geprijsde ZitSta Module Large van Euroseats tover je je eettafel of standaard bureau snel en eenvoudig om in een ergonomische werkplek!

Bekijken
van € 298,- voor € 239,00

Euroseats ZitSta Module Medium

Met deze voordelige ZitSta Module Medium maak je snel en eenvoudig van iedere tafel een ergonomische werkplek. Fraai design dat in elk interieur past!

Bekijken
van € 595,- voor € 475,00

Euroseats Tournette Deluxe

De Tournette Deluxe van Euroseats is erg compleet. Zithoogte en hoogte en diepte werkblad instelbaar dus voor iedereen geschikt. Fiets en werk je fit!

Bekijken