SiS Ergo

SiS Ergo S-Serie 2

Deens C-poot zit/sta bureau

Score o.b.v. 2 reviews
 • 60-125
 • 140
 • 38
 • Officieel SiS Ergo dealer met Qshops certificaat
 • Levering ook aan particulieren en tevens in België
 • Online betalen via iDEAL of per overschrijving
 • Bedrijven en organisaties bestellen op rekening
 • 5 jaar garantie, onder deze voorwaarden
 • Geen zichttermijn vanwege maatwerk
 • Afwijkende uitvoering of meerdere stuks? Vraag een offerte
Blad
Geen (frame-only)
160 x 80 cm
180 x 80 cm
Blad Kleur
Wit (Laserkanten)
Ferrara Eiken (Laserkanten)
Antraciet Eiken
Thermo Pine
Sloophout Motief
Frame Kleur
Wit RAL9016
Zwart RAL9005
Alu RAL9006
Levering
Inclusief montage Direct gebruiksklaar op uw locatie
Zelf afhalen Op afspraak aan de Bataviakade
Standaard: Robuust stalen C-poot frame, uitschuifbare beam onder het blad, LINAK DL6 motoren, PIEZO beveiliging.
000,00 excl. 21% BTW
ca. 4-6 weken levertijd (NL/BE)

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Pluspunten en bijzonderheden

 • Deens solide C-poot frame
 • LINAK motoren en PIEZO beveiliging
 • Stil en krachtig bureau met 5 jaar garantie
 • Te combineren met diverse accessoires

Korte beschrijving

Met het model S-Serie 2 brengt het Deense merk SiS Ergo een intelligent, robuust en flexibel elektrisch verstelbaar zit/sta onderstel. SiS Ergo is al jaren actief in het ontwerpen en ontwikkelen van zit/sta bureau's, die aan alle behoeftes van de gebruiker voldoen. Het S-Serie frame is minimalistisch ontworpen en voorzien van LINAK technologie, inclusief PIEZO weerstandsherkenning.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

 • SiS Ergo S-Serie 2 sfeerafbeelding 1
 • SiS Ergo S-Serie 2 sfeerafbeelding 2
 • SiS Ergo S-Serie 2 sfeerafbeelding 3
 • SiS Ergo S-Serie 2 sfeerafbeelding 4

Handige downloads

Uitgebreide beschrijving

De basis van het frame wordt gevormd door twee hefkolommen (de zogenaamde actuator, type DL6) die afkomstig zijn van de gerenommeerde Deense fabrikant LINAK. Technisch en kwalitatief gezien behoort de S-Serie 2 hiermee meteen tot de allerbeste in de markt. Met een verstelsnelheid van 38 mm/sec beweegt het onderstel zich snel en vrij geruisloos vanaf een hoogte van 60 cm naar een hoogte van 125 cm. Het hefvermogen is prima met 130 kg.

Het elektrisch verstelbare S-Serie 2 zit/sta onderstel is geschikt voor bladen met een lengte van 120-200 cm en met een diepte van 60-100 cm. Het frame heeft flexibele bladdragers welke in de lengte per 10 cm gefixeerd kunnen worden van 110-170cm. De hefkolommen zijn uitgevoerde met 70 cm lange voeten, maar korter is ook een optie. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

De flexibiliteit van deze modellijn blijkt eens te meer door de keuze die men heeft voor een C-poot of een symmetrische T-poot. Het frame is optioneel ook leverbaar met slingerverstelling (hoogtebereik 60-90 cm incl. standaard werkblad). Het is zelfs leverbaar als handmatig hoogte instelbare variant. De SiS Ergo S-Serie 2 is leverbaar in de kleuren zwart, wit en aluminium en kan gecombineerd worden met ons uitgebreide assortiment aan bureaubladen.

Eigenschappen en details

Blad Geen (frame-only) / 160 x 80 cm / 180 x 80 cm
Blad Kleur Wit (Laserkanten) / Ferrara Eiken (Laserkanten) / Antraciet Eiken / Thermo Pine / Sloophout Motief
Frame Kleur Wit / Zwart / Alu
Frame C-poot
Hoogte 60-125 cm
Breedte 160/180 cm
Diepte 80 cm
Dikte Blad 25 mm
Belastbaarheid 140 kg
Levering Inclusief montage / Zelf afhalen
Garantie 5 jaar
U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de frames van SiSergo en de erin verwerkte LINAK technologie, mits gebruikt volgens specificaties en normaal kantoorgebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week. Garantie geschiedt op basis van het toesturen van vervangende onderdelen. Verzendkosten zijn bij de garantie inbegrepen. Eventuele montagekosten en voorrijkosten zijn niet bij de garantie inbegrepen.

SiS Ergo S-Serie 2 reviews

Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit

16 februari 2016 door : dit bureau is vele malen stabieler en minder wiebelig dan de actiforce steelforce 460lc die ik had, dus top!

Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit

18 januari 2016 door : Fijn, degelijk bureau. Maakt het heel eenvoudig om meerdere keren per dag van werkhouding te wisselen.

Bijpassende accessoires en zitoplossingen

vanaf € 45,00

Kabelgoot

Onmisbaar voor het horizontale kabelmanagement, de kabelgoot. Onze kabelgoot is "made in Denmark" van sterk staal en incl. 3x handige kabeldoorvoeren.

Bekijken
vanaf € 50,00

Power Grommet

Een Power Grommet is een handige, compacte inbouwoplossing t.b.v. de elektrificatie van uw zit/sta bureau. Optioneel te voorzien van USB oplaadpunt.

Bekijken
vanaf € 15,00

Kabelkorf

Een kabelkorf is een goedkoop alternatief voor een kabelgoot. Snel en eenvoudig te monteren. Uit voorraad leverbaar in zwarte of alu kleurstelling.

Bekijken
vanaf € 65,00

Persoonlijke lade

Een persoonlijke lade helpt bij het netjes houden van je bureaublad. Pennen, perforator, nietmachine etc. passen perfect in deze afsluitbare lade.

Bekijken
vanaf € 40,00

Kabelspiraal

Een kabelspiraal helpt u uw kabels onder controle te houden. Bevestigd aan het bureaublad zorgt de kabelspiraal voor de verticale kabelgeleiding.

Bekijken
vanaf € 150,00

Flip Top Push

De eenvoudig in uw bureaublad in te bouwen Flip Top Push brengt stroom-, data- en multimedia aansluitingen op bijzonder fraaie wijze binnen handbereik

Bekijken
alle accessoires »

 

Bekijken
vanaf € 155,00

Back App 360

Het 360 balansbord van Back App helpt je ook tijdens het staan een gezonde balans te vinden dankzij een innovatief instelbare mate van onbalans.

Bekijken
alle balansborden »

 

Bekijken
vanaf € 325,00

Varier Move

De Move kruk van Varier, voorheen Stokke, is een van de bekendste ergonomische zitoplossingen, die een ideale combinatie vormt met een zit/sta bureau.

Bekijken
vanaf € 679,00

Back App 2.0

De Back App balanskruk is een unieke ergonomische zitoplossing met een comfortabele zitting en instelbare inbalans t.b.v. een dynamische zithouding.

Bekijken
vanaf € 410,00

Varier Motion

De Motion van Varier is een ergonomische balanskruk met een zadelvormige comfortabele zitting, bekleed met een sterke wollen Fame stoffering.

Bekijken

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
vanaf € 425,00

JOOB S2

Het S2 zit/sta bureau van JOOB is de onverslaanbare budgetoplossing van dit moment! Slechts €425,00 inclusief montage en 5 jaar garantie. Made in EU!

Bekijken