SiS Ergo
SiS Ergo

Betaalbare Deense topkwaliteit

Het Deense SiSergo timmert al jaren aan de ergonomische weg met hoogwaardige onverwoestbare stalen zit/sta frames in alle soorten en maten. Slingerframes, gasliftframes en natuurlijk elektrisch verstelbare frames. De frames worden duurzaam geproduceerd in Denemarken en dat staat altijd garant voor topkwaliteit. Voor de elektrische frames wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van LINAK, hét topmerk op het gebied van elektrisch verstelbare onderstellen. Aan kwaliteit worden absoluut geen concessies gedaan. Het bijzondere van SiSergo is daarbij dat het prijsniveau naar verhouding enorm scherp is, waardoor dit merk de absolute winnaar is in prijs/kwaliteitsverhouding.

vanaf € 675,00

SiS Ergo S-Serie 2

Het S-Serie 2 zit/sta bureau van het Deense SiS Ergo met LINAK technologie heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ook als hoekbureau!

Bekijken
Prijs even vragen

SiS Ergo Surf3

De Surf3-Flex is een zit/sta hoekframe met innovatieve comfortabele technologie van Linak en een royaal draagvermogen van maar liefst 240 kg.

Bekijken
Prijs even vragen

SiS Ergo Move

De Move Solo van het Deense SiSergo is een klein handzaam zit/sta bureau, dat traploos en geluidloos verstelbaar is via een innovatief gasveersysteem

Bekijken