SiS Ergo

Betaalbare Deense topkwaliteit

Het Deense SiSergo timmert al jaren aan de ergonomische weg met hoogwaardige onverwoestbare stalen zit/sta frames in alle soorten en maten. Slingerframes, gasliftframes en natuurlijk elektrisch verstelbare frames. De frames worden duurzaam geproduceerd in Denemarken en dat staat altijd garant voor topkwaliteit. Voor de elektrische frames wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van LINAK, hét topmerk op het gebied van elektrisch verstelbare onderstellen. Aan kwaliteit worden absoluut geen concessies gedaan. Het bijzondere van SiSergo is daarbij dat het prijsniveau naar verhouding enorm scherp is, waardoor dit merk de absolute winnaar is in prijs/kwaliteitsverhouding.

vanaf € 625,-

SiS Ergo Surf2

Het Surf2 zit/sta bureau van het Deense SiS Ergo met LINAK technologie heeft een uitstekend prijs-/kwaliteitsniveau en een hoog niveau aan afwerking.

Bekijken
prijs op aanvraag

SiS Ergo Surf3

De Surf3-Flex is een zit/sta hoekframe met innovatieve comfortabele technologie van Linak en een royaal draagvermogen van maar liefst 240 kg.

Bekijken
prijs op aanvraag

SiS Ergo Move

De Move Solo van het Deense SiSergo is een klein handzaam zit/sta bureau, dat traploos en geluidloos verstelbaar is via een innovatief gasveersysteem

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over SiS Ergo?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de SiS Ergo.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.