Over ons

Al sinds 1999 zijn wij (Harriëtte van Rijssel, Jeroen Koppenaal en Robert Broeders) groot voorstander en voorvechter van zit/sta werken. In die tijd werkten in Scandinavië al meer dan de helft van alle mensen aan een zit/sta bureau. Bij de eerste kennismaking met dit fenomeen in Denemarken waren wij meteen verkocht en zijn het sindsdien actief gaan promoten in Nederland.

De Scandinavische invloeden zijn binnen NU Inrichten goed zichtbaar met toonaangevende merken die wij - als officieel dealer - voeren. Holmris, Varier, HAG, RH en SISergo zijn Scandinavische merken die gedreven worden door tijdloos en functioneel Scandinavisch design, duurzame productiemethoden, een groot ergonomisch gedachtengoed en een hoog kwaliteitsniveau.

Wij zijn trots dat wij in de loop der tijd onze collectie hebben uitgebreid met het wereldberoemde merk Herman Miller dat bekend is geworden met een aantal iconische ergonomische bureaustoelen als de Aeron en de Mirra (verkrijgbaar via onze website www.bureaustoelwijzer.nl). Ook Herman Miller produceert al geruime tijd innovatieve zit/sta oplossingen waarbij design, functionaliteit en de mens altijd centraal staan.

Inmiddels hebben wij met de merken Mikomax, JOOB en LIVITY ons zit/sta portfolio uitgebreid tot één van de meest complete en mooiste collecties in de Benelux!

Om je onze zit/sta oplossingen en serieuze zitoplossingen (via bureaustoelwijzer.nl) te kunnen laten ervaren hebben wij een inspirerende projectstudio ingericht in historisch Delfshaven in Rotterdam.

Met onze jarenlange ervaring, onze knowhow en creativiteit hebben wij veel bedrijven, instellingen en particulieren in Nederland en België verrast en blij gemaakt met een welzijn verhogende werkomgeving of werkplek.

Word jij de volgende waarmee we gaan sparren en die we zullen inspireren en/of verrassen? Onze uitdaging is om je een goede, passende oplossing te bieden voor al jouw interieur- en werkplekvraagstukken!

Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking! Rotterdam is een toffe bruisende stad, de koffie wordt met zorg voor je bereid en onze ideeën zijn altijd goed, verrassend en/of prikkelend :)

Plan hier je bezoek aan onze projectstudio online in.

Bellen kan natuurlijk ook via +31 (0)85 4011295.