Mikomax Stand Up bench

Mikomax Stand Up bench
 • Intelligente constructie en opvallend design
 • Soepele hoogteverstelling zonder elektriciteit
 • Modulair uit te breiden zit/sta bench
 • Vele kleurstellingen en personalisering mogelijk incl. fotoprint zijwanden
 • 67-115
 • 20

Hip modulair zit/sta programma

Stand Up van Mikomax is een zeer hippe, modulaire en duurzame zit/sta bench. Uniek is de snelheid en souplesse waarmee de bureaubladen zich in hoogte laten verstellen zonder dat hiervoor elektriciteit nodig is. De vormgeving van deze zit/sta bench laat zich omschrijven als frivool met een zakelijk twist. De intelligente constructie is zeer degelijk. Bij Stand Up zijn vele kleurcombinaties mogelijk. Met beide bureaubladen in de hoogste stand (1150mm) creëer je een praktische hoge vergadertafel!

Mikomax Stand Up bench video

Afbeeldingen, sfeerfoto's en details

 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 1
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 2
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 3
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 4
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 5
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 6
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 7
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 8
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 9
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 10
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 11
 • Mikomax Stand Up bench sfeerafbeelding 12

Uitgebreide beschrijving

De Stand Up zit/sta bench is o.a. opgebouwd uit een gestoffeerde centrale wand met zijpanelen. Deze zijpanelen zijn leverbaar in de kleur wit of met Acacia houtprint. Ook een gestoffeerd zijpaneel behoort tot de mogelijkheden. Een gestoffeerde wand wordt dan over het zijpaneel heen geplaatst. Er is keuze uit 35 verschillende stofkleuren. De poten van de bench zijn van metaal (kleur wit of zwart) of van massief naturel eiken.

Het model Stand Up heeft optioneel een fraaie bijpassende dubbele kast welke aan beide uiteinden is voorzien van een vertikale roldeur (boven) en een uittreklade (onder). Deze dubbele kast kent twee verschillende afmetingen (BxDxH): 400x1000x1150mm of 400x1000x1250mm. De kast is standaard voorzien van sloten en Ø80mm kabeldoorvoer in de zijwand.

Constructie en afwerking

De constructie van de centrale wand bestaat uit een kader van metalen profielen van 50x50mm plus speciale aluminium profielen. De zijwanden zijn een essentieel onderdeel van de totale constructie en deze bestaan uit 38mm honinggraad bord met 8mm melamine externe zijdes. De randafwerking geschiedt door middel van lasertechnologie. Een metalen onderstel met poten van 40x40mm (inclusief stelvoeten) zorgt voor de noodzakelijke stevigheid.

Het bureaublad bestaat uit een 3-laags honingboard met een totale dikte van 38 mm. Boven en onder bestaat het blad uit 8mm dik gemelamineerd spaanplaat. Het is leverbaar in de kleur wit of met een Acacia houtprint. Afmetingen van het werkblad zijn 1360x680mm. Standaard uitsparing in werkblad voor het kabelmanagement. De kunststof grijze handgrepen onder het bureaublad zorgen voor een intuïtieve bediening van de hoogteverstelling. De randafwerking van het bureaublad is - door gebruikmaking van laser zero joint technologie - fraai te noemen.

Specificaties en details

Deze zit/sta bench van Mikomax heeft een totale lengte van 1440mm. De diepte van het gehele meubel bedraagt 1530mm. Qua hoogte is er de keuze tussen 1150mm of 1250mm. Dit laatste heeft invloed op de maximale hoogte van het bureaublad. De hoogteverstelling bedraagt 670-1150mm of 670-1250mm.

De hoogteverstelling geschiedt door gebruikmaking van een contragewicht. Het gewicht waarmee de tafel belast kan worden bedraagt 15kg. Optioneel is het mogelijk om een belastbaarheid op te schroeven naar 20kg. De Stand Up zit/sta bench is te voorzien van een witte centralekabelgoot onderaan de tussenwand. Ook een witte CPU-houder of een wit accessoirerek kunnen aan de bench worden bevestigd.

Stand Up is tevens verkrijgbaar als enkele zit/sta werkplek.

Andere klanten bekeken ook

prijs op aanvraag

Holmris Q40

Q40 van Holmris is een compleet en elektrisch verstelbaar zit/sta bench systeem. Het stabiele onderstel is uitgerust met betrouwbare Linak-technologie

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris Cabale

De Cabale van het Deense Holmris is een moderne re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design, maar nu met LINAK zit/sta motoren.

Bekijken
prijs op aanvraag

Mikomax Stand Up R

Stand Up R van Mikomax behoort tot de mooiste en meest duurzame zit/sta benches. Intuïtieve hoogteverstelling zonder elektriciteit en strak design.

Bekijken

Weet u voldoende over de Mikomax Stand Up bench?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Stand Up bench.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.