Mikomax

Mikomax Nest

Fraaie ergonomische thuiswerkplek

Mikomax Nest
 • Ergonomische en duurzame zit/sta thuiswerkplek
 • Geen elektriciteit nodig voor de hoogteverstelling van het blad
 • Door snelle hoogteverstelling geschikt voor het hele gezin
 • Past in elk interieur want vele kleurstellingen mogelijk
 • 67-115
 • 20

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Korte beschrijving

Met het model Nest brengt Mikomax een zeer bijzondere zit/sta thuiswerkplek. Voor mensen die regelmatig een dag thuis werken is Nest de ideale ergonomische oplossing. Door de fraaie vormgeving en de vele mogelijke kleurstellingen past dit zit/sta bureau altijd in ieder interieur. Verstel binnen enkele seconden het werkblad van zit- naar stahoogte zonder dat daar elektriciteit voor nodig is. De zijwanden maken het mogelijk om geconcentreerd te kunnen werken in het comfort van de thuisomgeving.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Handige downloads

Video

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

 • Mikomax Nest sfeerafbeelding 1
 • Mikomax Nest sfeerafbeelding 2
 • Mikomax Nest sfeerafbeelding 3
 • Mikomax Nest sfeerafbeelding 4
 • Mikomax Nest sfeerafbeelding 5
 • Mikomax Nest sfeerafbeelding 6

Uitgebreide beschrijving

Het Nest zit/sta bureau is o.a. opgebouwd uit een centrale voorwand en twee zijpanelen. Deze zijpanelen zijn leverbaar in de kleur wit of antraciet. De centrale voorwand (wit of antraciet melamine) kan aan beide zijden worden gestoffeerd of bekleed worden met kurk. Er is keuze uit 35 verschillende stofkleuren. De poten van deze fraaie zit/sta thuiswerkplek zijn vervaardigd uit massief naturel eiken.

Constructie en afwerking

Het bureaublad bestaat uit 3-laags honinggraad board met een totale dikte van 38mm. De boven- en onderlaag zijn beide 8mm dik en afgewerkt met wit of eiken naturel melamine. Het bureaublad is standaard voorzien van een uitsparing ten behoeve van het kabelmanagement. De rand van het bureaublad is met lasertechnologie afgewerkt en daardoor zeer fraai.

De centrale voorwand bestaat uit een kern van 8mm dik spaanplaat plus een 3mm foam-laag welke gestoffeerd kan worden of bekleed met kurk. De ombouw is van gemelamineerd spaanplaat 18mm en 25mm dik waarvan de randen zijn afgewerkt met gelaserde kantenband (ABB) of PUR technologie (ANN). De zijpanelen zijn 25mm dik en hebben een melamine oppervlak. De zijpanelen zijn geplaatst op massief eiken poten.

Specificaties en details

Deze zit/sta werkplek van Mikomax heeft een totale lengte van 1230mm. De diepte van het gehele meubel bedraagt 700mm. De hoogte bedraagt 1150mm. De hoogteverstelling van het bureaublad (afmeting bureaublad is 1174 x 600mm) bedraagt 670-1150mm. De hoogteverstelling geschiedt door gebruikmaking van een contragewicht. Het gewicht waarmee de tafel belast kan worden bedraagt 15kg. Optioneel is het mogelijk om een belastbaarheid op te schroeven naar 20kg.

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken