Mikomax
Mikomax

Handmatig verstelbare zit/sta bureaus

Alle zit/sta bureaus van het Poolse Mikomax zijn voorzien van een innovatieve handmatige hoogteverstelling. Snel en geruisloos uw bureau van zit naar sta stand verstellen. Daarnaast is het design met recht opvallend en hoogstaand te noemen!

Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up R bench

Stand Up R van Mikomax behoort tot de mooiste en meest duurzame zit/sta benches. Intuïtieve hoogteverstelling zonder elektriciteit en strak design.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Nest

Mikomax brengt met Nest een schitterend vormgegeven, ergonomisch en duurzaam zit/sta bureau in uw woonomgeving. De thuiswerkplek voor het hele gezin!

Bekijken
van € 3.503,- voor € 1.495,00

Mikomax Showroommodel

Te gekke zit/sta bench. Winnaar Red Dot Design award. Wij hebben helaas geen ruimte meer in onze showroom. Wie slaat zijn slag??

Bekijken

Meer over Mikomax

In Polen staat een hypermoderne fabriek waar kantoormeubilair van hoge kwaliteit en uitmuntend design van de band rolt. De zit/sta oplossingen van Mikomax zijn voorzien van een innovatieve en gepatenteerde handmatige hoogteverstelling en hebben daardoor geen elektriciteit nodig. Met behulp van een contragewicht stel je snel en geruisloos jouw bureau van zit- naar stahoogte. Naast zit/sta bureaus levert Mikomax ook fraaie akoestische oplossingen. De Hush collectie is niet alleen functioneel maar vooral ook erg mooi.

De Stand Up zit/sta benches geven een kantoorruimte niet alleen een ergonomisch dynamische impuls maar zorgen ook voor inspiratie door de in het oog springende vormgeving. Door de vele uitvoeringsmogelijkheden past een Stand Up bench in ieder interieur. Het model Stand Up R is terecht bekroond met de Red Dot Design Award. Met het strakke massief eikenhouten framewerk heeft de Stand Up R zit/sta bench een unieke plek in de markt. Ook voor thuis heeft Mikomax een prachtige zit/sta oplossing in haar collectie. Het model Nest is geen stereotype bureau. Nest zorgt door zijn gestoffeerde wand en zijpanelen voor geborgenheid en privacy. De massief eiken poten zorgen bij deze thuiswerkplek voor een natuurlijk en warm detail. Nest kan prima in een woonkamer worden geplaatst.