Mikomax

Handmatig verstelbare zit/sta bureaus

Alle zit/sta bureaus van het Poolse Mikomax zijn voorzien van een innovatieve handmatige hoogteverstelling. Snel en geruisloos uw bureau van zit naar sta stand verstellen. Daarnaast is het design met recht opvallend en hoogstaand te noemen!

prijs op aanvraag

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken
prijs op aanvraag

Mikomax Stand Up R

Stand Up R van Mikomax behoort tot de mooiste en meest duurzame zit/sta benches. Intuïtieve hoogteverstelling zonder elektriciteit en strak design.

Bekijken
prijs op aanvraag

Mikomax Nest

Mikomax brengt met Nest een schitterend vormgegeven, ergonomisch en duurzaam zit/sta bureau in uw woonomgeving. De thuiswerkplek voor het hele gezin!

Bekijken
van € 3.503,- voor € 1.495,-

Meer over Mikomax

Het Poolse Mikomax heeft het goed voor elkaar. Ze hebben hun innovatieve handmatig verstelbare zit/sta bureaus succesvol weten te combineren met een duurzaam karakter en een aansprekend eigentijds design. Van speelse ronde vormen, tot strakke lijnen en vlakken, van modulaire kantoortuin oplossingen tot gezellige thuiswerkplekken. Mikomax heeft het allemaal. Laat u verrassen door de sterke designs en de vele personalisatie mogelijkheden!

Heeft u voldoende informatie over Mikomax?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Mikomax.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.