LIVITY
LIVITY

Healthy Desking Solutions

vanaf € 1.045,00

LIVITY LIV'UP Duo

Deze professionele LIVITY zit/sta bench staat op een stabiel H-onderstel. Hoogteverstelling gaat snel, geruisloos en veilig. Scherpe prijsstelling!

Bekijken
vanaf € 525,00

LIVITY LIV'UP 2

LIVITY levert hoge kwaliteit zit/sta oplossingen tegen een zeer scherpe prijs. Vijf jaar full service garantie! Zeer veel uitvoeringsmogelijkheden!

Bekijken

Meer over LIVITY

De no-nonsense zit/sta oplossingen van LIVITY (Made in EU) hebben een verbluffende prijs/kwaliteit verhouding. Zitstawijzer koopt de LIVITY collectie rechtstreeks in bij de fabrikant. Daarmee zijn deze elektrisch verstelbare bureaus – met een verstelbereik van 62-128cm – voor iedereen bereikbaar én voor iedereen geschikt.

De collectie van LIVITY bestaat uit 2-poots zit/sta bureaus (model LIV’UP 2), 3-poots zit/sta hoekbureaus (LIV’UP 3), 4-poots zit/sta bureaus (LIV’UP 4) en zit/sta duo werkplekken (LIV’UP Bench).

De technische basis voor de LIVITY zit/sta oplossingen wordt gevormd door de betrouwbare en sterke hefkolommen (ook wel actuators genoemd) van het gerenommeerde merk LogicData.

Bij de 2- en 3-poots zit/sta bureaus zijn de hefkolommen voorzien van een fraaie symmetrische voet aan de onderzijde. Deze zogenaamde T-poten worden met elkaar verbonden door een uitschuifbare draagconstructie onder het bureaublad. Hierdoor zijn de LIV’UP 2 en LIV’UP 3 tafels zeer stabiel en tevens geschikt voor meerdere bladafmetingen.

De oersterke 4-poots zit/sta tafel heeft maar liefst 4 poten die elektronisch synchroon worden aangestuurd. Het verstelbereik van de LIV’UP 4 wijkt af van de overige modellen en bedraagt 70-120cm.

De LIV’UP Bench zit/sta duo werkplekken bestaan uit twee onafhankelijk elektrisch verstelbare bureaus die hetzelfde onderstel delen. Maak de zit/sta bench compleet met een centrale kabelgoot en een akoestische tussenwand.  

De LIVITY zit/sta oplossingen zijn technisch hoogstaand. Het elektrisch verstellen gaat snel (38mm/sec) en geruisloos. Het hefvermogen bedraagt 100kg voor de LIV’UP 2 bureaus en voor iedere individuele werkplek van de LIV’UP Bench. Het LIV’UP 3 zit/sta hoekbureau heeft zelfs 150kg hefvermogen. Maar het 4-poots zit/sta bureau LIV’UP 4 spant de kroon met maar liefst 200kg hefvermogen!

De systemen van LogicData zijn standaard voorzien van weerstandsherkenning. Zodra een LIVITY tafel tijdens het verstellen plotseling weerstand ervaart zal het verstellen meteen stoppen.

De Soft Touch bedieningspanelen van LogicData zijn optioneel leverbaar met memory-functie en display. Met de Motion@Work app wordt zit/sta werken gestimuleerd en creëer je een werkplek waarin de mens centraal staat.

Configureer en bestel jouw LIVITY zit/sta bureau op de productpagina’s van de verschillende LIVITY modellen! Er zijn vier verschillende kleuren voor de zit/sta onderstellen leverbaar en voor de bureaubladen is er zelfs keuze uit meer dan tien verschillende melamine prints.

Binnen 5-10 werkdagen na bestelling wordt jouw LIVITY zit/sta oplossing afgeleverd én altijd door ons gemonteerd!