De beste zit/sta motoren

Het Deense LINAK probeert met haar oplossingen de leef- en werkomgeving van mensen te verbeteren. Met de introductie en ontwikkeling van lineaire motoren (actuators genoemd), die in elektrisch verstelbare zit/sta bureaus worden gebruikt, is LINAK sinds 1980 uitgegroeid tot een wereldwijd concern dat met circa 1.600 medewerkers in 35 landen actief is. LINAK staat wereldwijd bekend om haar innovatieve technische oplossingen die worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. LINAK biedt zonder twijfel de grootste verscheidenheid aan actuatorsystemen aan. De complete LINAK collectie bevat behalve actuators ook hefkolommen, controleboxen, slimme bedieningen en een keur aan accessoires.

LINAK

LINAK DESKLINE

De DESKLINE van LINAK voorziet in complete hoogwaardige flexibele actuatorsystemen welke o.a. kunnen worden toegepast in elektrisch in hoogte verstelbare bureaus en vergadertafels. LINAK richt zich met name op eenvoudige modulaire en betrouwbare oplossingen welke passen bij het ontwerp van haar klanten, zowel in functioneel, ergonomisch als esthetisch opzicht. Deze filosofie heeft LINAK DESKLINE een positie gegeven als mondiaal marktleider van kwaliteitssystemen sinds in 1990 de markt van kantoormeubilair werd betreden.

LINAK DESKLINE

Kernwaarden

De LINAK belofte om het leven te verbeteren is één van de kernwaarden binnen het bedrijf en loopt als een rode draad door de bedrijfsgeschiedenis, de richtlijnen en de bedrijfsmissie en -visie. De andere kernwaarden zijn:

LINAK fabriek

Meest verkochte LINAK zit/sta bureaus

vanaf € 685,-

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris Q40

Q40 van Holmris is een compleet en elektrisch verstelbaar zit/sta bench systeem. Het stabiele onderstel is uitgerust met betrouwbare Linak-technologie

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken