LINAK

Marktleider actuators

Het Deense LINAK probeert met haar oplossingen de leef- en werkomgeving van mensen te verbeteren. Met de introductie en ontwikkeling van lineaire actuators, die in elektrisch verstelbare zit/sta bureaus worden gebruikt, is LINAK sinds 1980 uitgegroeid tot een wereldwijd concern dat met circa 1.600 medewerkers in 35 landen actief is. LINAK staat wereldwijd bekend om haar innovatieve technische oplossingen die worden gekenmerkt door hoge kwaliteit. LINAK biedt zonder twijfel de grootste verscheidenheid aan actuatorsystemen aan. De complete LINAK collectie bevat behalve actuators ook hefkolommen, controleboxen, bedieningen en een keur aan accessoires.

LINAK

LINAK DESKLINE

De DESKLINE van LINAK voorziet in complete hoogwaardige flexibele actuatorsystemen welke o.a. kunnen worden toegepast in elektrisch in hoogte verstelbare bureaus en vergadertafels. LINAK richt zich met name op eenvoudige modulaire en betrouwbare oplossingen welke passen bij het ontwerp van haar klanten, zowel in functioneel, ergonomisch als esthetisch opzicht. Deze filosofie heeft LINAK DESKLINE een positie gegeven als mondiaal marktleider van kwaliteitssystemen sinds in 1990 de markt van kantoormeubilair werd betreden.

LINAK DESKLINE

Kernwaarden

De LINAK belofte om het leven te verbeteren is één van de kernwaarden binnen het bedrijf en loopt als een rode draad door de bedrijfsgeschiedenis, de richtlijnen en de bedrijfsmissie en -visie. De andere kernwaarden zijn:

  • Klantoriëntatie
  • Creativiteit
  • De wil om te veranderen
  • Loyaliteit, openheid en eerlijkheid
  • Enthousiasme en individuele efficiëntie
  • Werktevredenheid en hulpvaardigheid
LINAK fabriek

Meest verkochte zit/sta bureaus met LINAK technologie

SiS Ergo Surf2

Het Surf2 zit/sta bureau van SiS Ergo met LINAK technologie heeft een onwaarschijnlijk goed prijs-/kwaliteitsniveau en een hoog niveau aan afwerking.

Bekijk dit bureau

SiS Ergo Surf3

De Surf3-Flex is een zit/sta hoekframe met innovatieve comfortabele technologie van Linak en een royaal draagvermogen van maar liefst 240 kg.

Bekijk dit bureau

Holmris X12

De X12 van het Deense Holmris is een luxe zit/sta bureau met Linak technologie, dat niet zal misstaan in uw directiekamer of uw interieur thuis.

Bekijk dit bureau

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.