Kabelspiraal

Verticale kabelgeleiding

  • Officieel dealer met Qshops certificaat
  • Levering ook aan particulieren en tevens in België
  • Online betalen via iDEAL of per overschrijving
  • Bedrijven en organisaties bestellen op rekening
  • U heeft 14 dagen zichttermijn, uitleg
  • Afwijkende uitvoering of meerdere stuks? Vraag een offerte
Kleur
Wit
Zwart
Aluminium
000,00 excl. 21% BTW
ca. 2-4 weken ca. 2-5 werkdagen levertijd (NL/BE)

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Pluspunten en bijzonderheden

  • Hou uw kabels netjes onder controle
  • Zorgt voor verticale kabelgeleiding
  • Geschikt voor max. 130cm hoogte
  • Leverbaar in 4 kleuren

Korte beschrijving

Het is belangrijk om alle kabels (elektriciteit, data of telefonie) die meebewegen tijdens het verstellen van een zit/sta bureau bij elkaar te houden. Bundel ze daarom met behulp van deze flexibele verticale kabelspiraal.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

Uitgebreide beschrijving

Het ene uiteinde van de kabelspiraal is eenvoudig onder het bureaublad te bevestigen terwijl het andere uiteinde is voorzien van een verzwaarde voetplaat. Bij het verstellen naar boven rekt de spiraal uit en zodra het zit/sta bureau naar een lagere positie wordt versteld zal de spiraal zich weer invouwen. Een functionele en fraaie oplossing voor de verticale geleiding van alle kabels. Tip: alvorens te starten met het aansluiten van alle kabels is het verstandig om het zit/sta bureau naar de maximale werkhoogte te verstellen. Zo voorkom je dat kabels eventueel te kort blijken bij het verstellen naar de maximale werkhoogte. De maximale lengte van de kabelspiraal is 130cm en daarmee perfect passend bij al onze zit/sta bureaus. De kabelspiraal (plus voetplaat) is leverbaar in de kleuren zwart, wit, alu en transparant en past daarmee altijd bij één van de kleuren van het onderstel van de zit/sta werkplek.

Eigenschappen en details

Kleur Wit / Zwart / Aluminium

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 45,00

Kabelgoot

Onmisbaar voor het horizontale kabelmanagement, de kabelgoot. Onze kabelgoot is "made in Denmark" van sterk staal en incl. 3x handige kabeldoorvoeren.

Bekijken
vanaf € 50,00

Power Grommet

Een Power Grommet is een handige, compacte inbouwoplossing t.b.v. de elektrificatie van uw zit/sta bureau. Optioneel te voorzien van USB oplaadpunt.

Bekijken
vanaf € 15,00

Kabelkorf

Een kabelkorf is een goedkoop alternatief voor een kabelgoot. Snel en eenvoudig te monteren. Uit voorraad leverbaar in zwarte of alu kleurstelling.

Bekijken