Kabelgoot

Horizontaal kabelmanagement

 • Officieel dealer met Qshops certificaat
 • Levering ook aan particulieren en tevens in BelgiĆ«
 • Online betalen via iDEAL of per overschrijving
 • Bedrijven en organisaties bestellen op rekening
 • U heeft 14 dagen zichttermijn, uitleg
 • Afwijkende uitvoering of meerdere stuks? Vraag een offerte
Lengte
160 cm
135 cm
103,5 cm
Kleur
Wit
Zwart
Aluminium
Standaard: Robuuste stalen constructie, 3x kabeldoorvoeren.
000,00 excl. 21% BTW
ca. 4-6 weken ca. 2-5 werkdagen levertijd (NL/BE)

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Pluspunten en bijzonderheden

 • Verschillende maten en kleuren
 • Sterke stalen constructie
 • 3x kabeldoorvoeren
 • Made in Denmark

Korte beschrijving

Gedegen kabelmanagement is een belangrijk onderdeel van de aankleding van de totale zit/sta oplossing. Een degelijke horizontale kabelgoot onder het bureaublad van uw zit/sta bureau is eigenlijk een must. Berg uw kabels keurig onder uw bureaublad op zodat het aantal kabels dat meebeweegt met het verstellen van de zit/sta werkplek zo beperkt mogelijk blijft. Dit is veiliger; de kans dat een kabel beklemd raakt of te strak wordt aangetrokken (dit kunt u voorkomen door uw bekabeling te installeren met de zit/sta werkplek op zijn hoogste stand) wordt aanmerkelijk kleiner. Dat kan dankzij deze strak vormgegeven horizontale kabelgoot die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is dankzij de prima toegankelijkheid.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

 • Kabelgoot sfeerafbeelding 1
 • Kabelgoot sfeerafbeelding 2

Uitgebreide beschrijving

De ronde gaten in de kabelgoot zijn niet alleen een stijlelement maar hebben ook een praktische functie; indien het bureaublad niet is voorzien van een kabeldoorvoer dan bieden de ronde gaten in de kabelgoot de mogelijkheid om de kabels hier doorheen te voeren en vervolgens langs de rand van het bureaublad naar het bureaublad te leiden.

Verschillende uitvoeringen

Deze fraaie kabelgoot is in meerdere lengtes leverbaar: 67cm, 80cm, 103.5cm, 135cm en 160cm. Er is keuze uit de kleuren alu, zwart en wit zodat de kabelgoot altijd past bij de kleur van het onderstel van het zit/sta bureau.

Let er op dat montage van de kabelgoot geschiedt door het vastschroeven van de kabelgoot in het bureaublad. Glazen, volkern of holle bureaubladen lenen zich derhalve niet voor montagedoeleinden.

Eigenschappen en details

Lengte 160 cm / 135 cm / 103,5 cm
Kleur Wit / Zwart / Aluminium

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 50,00

Power Grommet

Een Power Grommet is een handige, compacte inbouwoplossing t.b.v. de elektrificatie van uw zit/sta bureau. Optioneel te voorzien van USB oplaadpunt.

Bekijken
vanaf € 15,00

Kabelkorf

Een kabelkorf is een goedkoop alternatief voor een kabelgoot. Snel en eenvoudig te monteren. Uit voorraad leverbaar in zwarte of alu kleurstelling.

Bekijken
vanaf € 65,00

Persoonlijke lade

Een persoonlijke lade helpt bij het netjes houden van je bureaublad. Pennen, perforator, nietmachine etc. passen perfect in deze afsluitbare lade.

Bekijken