JOOB

Snel leverbare budget zit/sta bureaus

De belangrijkste uitgangspunten van JOOB (made in EU) bij de ontwikkeling van haar zit/sta werkplekken zijn dat deze altijd betaalbaar, snel leverbaar en kwalitatief in orde dienen te zijn. Levering geschiedt altijd inclusief montage en met 5 jaar garantie.

vanaf € 425,-

JOOB S2

Het S2 zit/sta bureau van JOOB is de onverslaanbare budgetoplossing van dit moment! Slechts €425,00 inclusief montage en 5 jaar garantie. Made in EU!

Bekijken
vanaf € 895,-

JOOB S2H

De S2H van JOOB is een zeer stabiele en zeer betaalbare elektrisch verstelbare zit/sta bench. Altijd binnen 10 werkdagen inclusief montage geleverd!

Bekijken
vanaf € 695,-

JOOB S2WS

Ook voor een zit/sta bureau met stijlvolle wangpoten kunt u bij JOOB voordelig terecht. Met stabiel stalen onderstel. Direct uit voorraad leverbaar!

Bekijken
vanaf € 1.245,-

JOOB S2WLS

JOOB levert met het model S2WLS een stabiele en fraaie zit/sta bench. Uit voorraad leverbaar tegen een zeer scherpe prijs. Levering inclusief montage.

Bekijken

Meer over JOOB

De collectie van JOOB is overzichtelijk: Er is keuze uit een solo zit/sta bureau met een T-poot onderstel (S2) of met een onderstel met metalen wangen (S2WS). Deze beide zit/sta bureaus zijn elektrisch verstelbaar van 70-120cm hoogte. Daarnaast biedt JOOB de keuze uit een tweetal duo zit/sta werkplekken (ook wel zit/sta bench genoemd): Een model met H-poot onderstel (S2H) of een model met metalen wangen (S2WLS). Bij beide zit/sta benches zijn de werkplekken individueel elektrisch in hoogte verstelbaar van 70-120cm.

Alle zit/sta onderstellen zijn op intelligente wijze ontworpen: ongekend stabiel en toch eenvoudig te monteren. Daarbij zit de geluidsproductie tijdens het in hoogte verstellen van de zit/sta werkplek op een acceptabel niveau. Het hefvermogen bedraagt 60kg en de verstelsnelheid is 30mm/sec. Deze zijn daarmee ruim voldoende voor een professioneel zit/sta bureau of voor een zit/sta thuiswerkplek.

Standaard zijn de onderstellen leverbaar in de kleuren wit, zwart, alu en blank gelakt staal. De onderstellen S2 en S2H zijn in combinatie met twee verschillende afmetingen (160x80cm of 180x80cm) melamine bureaubladen in vijf verschillende kleuren / houtprints binnen 10 werkdagen leverbaar! Andere modellen onderstel en andere afmetingen van de bureaubladen kennen een levertijd van 4-6 weken.

Bijpassend kabelmanagement, overige accessoires en fraaie akoestische scheidingswanden (zowel gestoffeerde als geperforeerd metalen wanden) maken het aanbod compleet. Laat u zich in onze ergonomie- en projectstudio overtuigen van de kwaliteit en de opvallend aantrekkelijke prijsstelling van deze uitstekende zit/sta bureaus!

Heeft u voldoende informatie over JOOB?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de JOOB.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.