JOOB
JOOB

Snel leverbare budget zit/sta bureaus

De belangrijkste uitgangspunten van JOOB (made in EU) bij de ontwikkeling van haar zit/sta werkplekken zijn dat deze altijd betaalbaar, snel leverbaar en kwalitatief in orde dienen te zijn. Levering geschiedt altijd inclusief montage en met 5 jaar garantie.

vanaf € 425,00

JOOB S2

Het S2 zit/sta bureau van JOOB is de onverslaanbare budgetoplossing van dit moment! Slechts €425,00 inclusief montage en 5 jaar garantie. Made in EU!

Bekijken
vanaf € 895,00

JOOB S2H

De S2H van JOOB is een zeer stabiele en zeer betaalbare elektrisch verstelbare zit/sta bench. Altijd binnen 10 werkdagen inclusief montage geleverd!

Bekijken
vanaf € 695,00

JOOB S2W

Ook voor een zit/sta bureau met stijlvolle wangpoten kunt u bij JOOB voordelig terecht. Met stabiel stalen onderstel. Direct uit voorraad leverbaar!

Bekijken
vanaf € 1.245,00

JOOB S2WLS

JOOB levert met het model S2WLS een stabiele en fraaie zit/sta bench. Uit voorraad leverbaar tegen een zeer scherpe prijs. Levering inclusief montage.

Bekijken

Meer over JOOB

JOOB is een bijzonder merk dat een zeer interessante collectie zit/sta oplossingen heeft. De belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van de zit/sta werkplekken van JOOB zijn dat deze betaalbaar, praktisch, snel leverbaar en kwalitatief dik in orde moeten zijn.

De basis van de JOOB collectie is het T-poot zit/sta bureau S2 en de zit/sta bench S2H dat een H-frame als basis heeft. Beide modellen zijn ook leverbaar met solide metalen wangen. Het zit/sta bureau heet dan model S2W en de bench met metalen wangen heet S2HW.
Deze vier JOOB basismodellen zijn leverbaar in vele kleurvarianten: de zit/sta onderstellen kunnen in maar liefst 10 verschillende kleuren worden geleverd. Er zijn vijf standaard melamines en zes verschillende “FeelWood” melamines (deze melamine heeft niet alleen de “look” maar ook de “feel” van hout of beton) leverbaar. 

Toch levert de drang om een mooi of innovatief product te ontwikkelen ook bijzondere zit/sta bureaus op. Zo heeft JOOB een robuust design zit/sta bureau met ringpoten, model S2R. Of Linea Alto, het zeer fraaie - geheel met “FeelWood" melamine afgewerkt - zit/sta bureau dat ook als ergonomische vergadertafel kan worden gebruikt. Voor Linea Alto is er keuze uit vijf verschillende “FeelWood" melamineprints.

De hoogteverstelling van de standaard JOOB zit/sta oplossingen gaat met 30mm/sec van 70-120cm. Het hefvermogen bedraagt 60kg en dat is normaliter voldoende voor een professionele werkplek. Uitzondering hierop is het model Linea Alto dat een hefvermogen van 120kg heeft en een hoogteverstelling met 28mm/sec van 62-128cm.

Bijpassende kasten (model BergOp), kabelmanagement, overige accessoires en écht akoestische scheidingswanden voor de benches (zowel gestoffeerde als geperforeerd metalen wanden) maken het aanbod van JOOB geschikt om een ergonomische zit/sta werkplek compleet in te richten!

Levering geschiedt altijd inclusief montage en met 5 jaar garantie.