Humanscale

Innovatieve oplossingen

Sinds de start in 1983, heeft Humanscale een stevige reputatie als innovatieve producent van bijzonder vormgegeven en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair en ergonomische hulpmiddelen opgebouwd. De missie van Humanscale is om high-performance ergonomische hulpmiddelen en meubilair te ontwikkelen die functionele problemen zo eenvoudig en elegant mogelijk oplossen. En dan op een wijze dat deze oplossingen zich aanpassen aan de wensen van de gebruiker, en niet andersom.

prijs op aanvraag

Humanscale QuickStand

HumanScale brengt met het innovatieve QuickStand een intelligente plug and play ergonomische zit/sta impuls voor uw traditionele werkomgeving.

Bekijken
prijs op aanvraag

Humanscale Float

Het Float zit/sta bureau van HumanScale is geruisloos en eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. het gepatenteerde tegendruk-mechaniek.

Bekijken

Meer over Humanscale

Humanscale maakte naam als een innovatiepionier in de late jaren 1990 met de introductie van high-performance verstelbare toetsenbord systemen. Tegenwoordig is Humanscale mondiaal marktleider in die productcategorie. Met de intrede van Humanscale Freedom chair in de arena van dynamische zitoplossingen werd haar status als innovator echt gevestigd. Met deze  revolutionaire zitoplossing werd een nieuwe weg ingeslagen door het combineren van een ongekende functionaliteit met minimale handmatige bediening, met behulp van dynamische mechanismen die automatisch inspelen op de behoeften van elke individuele gebruiker. In 2009 verkocht Humanscale haar miljoenste Freedom Chair.

Inmiddels ontwikkelde Humanscale een indrukwekkende collectie meubilair - waaronder bijzondere zit/sta bureaus - en ergonomische (zit/sta) hulpmiddelen en daarmee een definitieve plaats binnen de elite van mondiale kantoormeubelfabrikanten. Sinds haar oprichting vergaarde Humanscale een indrukwekkende collectie design- en innovatieprijzen. Ook in Hollywood bleef de schoonheid van Humanscale producten niet onopgemerkt: Je vindt Humanscale terug op de sets van de populaire tv-shows en films, waaronder The Newsroom, 24, The Bourne Ultimatum, Mission Impossible III en Mr. & Mrs. Smith.

Als mondiaal opererend bedrijf begrijpt Humanscale dat haar zakelijke keuzes invloed hebben op de gezondheid van de wereld om ons heen. Humanscale neemt deze verantwoordelijkheid serieus en onderzoekt de milieu-impact van al haar beslissingen. Dit is een voortdurende inspanning maar ook het voortdurend verfijnen van productontwerpen, het maken van juiste technologische keuzes, het gebruik van duurzame materialen en het waarborgen van de eigen creativiteit.

Onze benadering van duurzaamheid is de uitkomst van continu meetbaar onderzoek. Wij geloven dat het een ontwerp beter wordt door het weglaten van dingen en dat prestaties ervan niet op gespannen voet met duurzaamheid hoeft te staan. Integendeel, ze zijn complementaire uitkomsten van een goed ontwerp! De overgrote meerderheid van de Humanscale producten dragen bij aan de LEED credits. Bovendien zijn de meeste van de producten gecertificeerd door SCS Global Services met GREENGUARD en / of één van BIFMA's certificatieprogramma's voor meubels.
   
We ontwerpen en produceren al onze producten met een constante en echte focus op onze impact op het milieu in elke fase. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming steunt Humanscale lokaal allerlei non-profit organisaties financieel of met donaties in natura, evenals vrijwilligerswerk. Als onderdeel van onze Close the Loop programma, helpen wij onze klanten items te doneren aan non-profitorganisaties en aan charitatieve groepen die Humanscale producten kunnen hergebruiken. Op mondiaal niveau is Humanscale lid van de UN Global Compact, waarin bedrijven zich committeren aan een gemeenschappelijke doelstellingen van verbetering van de arbeidsomstandigheden, de bescherming van de mensenrechten, het voorkomen van anti-corruptie praktijken en milieu-inspanningen te bevorderen. Humanscale is tevens toegewijd aan een verantwoorde inkoop van grondstoffen. Zo wordt o.a. afgezien van inkoop van mineralen uit mijnen uit conflictgebieden zoals de Democratische Republiek Congo. Als lid van de Nationale Raad van het Wereld Natuur Fonds is Robert King (de oprichter en CEO van Humanscale) een groot voorstander van WWF.

Heeft u voldoende informatie over Humanscale?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Humanscale.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.