Holmris

Holmris X12

Luxe directie zit/sta bureau

Holmris X12
  • Luxe exclusieve uitstraling
  • Zeer geschikt als directiebureau
  • Volwaardige zit/sta functionaliteit
  • Veel bijpassende meubels en accessoires leverbaar
  • 68-130
  • 130
  • 38

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Korte beschrijving

De designers van Holmris moet gedacht hebben bij het ontwerp van het X12 bureau, dat dit onderstel de referentie moest worden op het gebied van exclusieve zit/sta oplossingen. De ronde kolommen en strakke afgeronde voeten geven het onderstel niet alleen een hoge designwaarde, maar ook een bepaalde vriendelijkheid. U kan flink variƫren met bladvormen en kleuren in combinatie met het luxe afgewerkt zit/sta frame.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

Handige downloads

Uitgebreide beschrijving

Doordat er gebruik is gemaakt van LINAK technologie mag het onderstel ook tot de beste worden gerekend. Elektrisch in hoogte verstelbaar van 65,5-128cm met een draagkracht van 130kg. De leverbare kleuren voor kolom en voet geven ruimte voor een persoonlijke touch. Wilt u de kolom zwart en de voet verchroomd? Het kan! De keuze bestaat uit zwart, aluminium, wit, geborsteld staal of verchroomd. De lengte van het onderstel bedraagt 110cm, 126cm, 142cm, 155cm of 168cm. Frontpaneel en kabelgoot zijn optioneel leverbaar.

Voor het interessante pallet aan bladvormen verwijzen wij u naar de Werkbladen PDF. U vindt hier onder andere de volgende bladafwerkingen: noten fineer, licht eiken fineer, zebrano fineer, wit HPL, zwart HPL etc. Tot slot verwijzen wij u graag naar de Accessoires PDF voor een aantal zeer nuttige uitbreidingen voor uw Holmris X12 bureau. Frontpanelen, kabelgoten, kabeldoorvoeren en persoonlijke lades maken het mogelijk om het elektrisch verstelbare zit/sta bureau op een fraaie en efficiƫnte in te richten.

Eigenschappen en details

Garantie 5 jaar
U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de frames van Holmris waar LINAK technologie in verwerkt is, mits gebruikt volgens specificaties en normaal kantoorgebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week. Garantie geschiedt op basis van het toesturen van vervangende onderdelen. Verzendkosten zijn bij de garantie inbegrepen. Eventuele montagekosten en voorrijkosten zijn niet bij de garantie inbegrepen.

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken