Holmris

Holmris X-Table

nog geen beoordelingen aanwezig

Niet meer leverbaar

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Kijk gerust verder naar onze suggesties verderop of neem even contact met ons op voor een gericht advies.

Uniek zit/sta slingerbureau

X-Table van de Deense fabrikant HolmrisB8 is een handmatig in hoogte verstelbaar zit/sta bureau. De X-Table verdient het predikaat designklassieker zowel qua vormgeving als qua techniek. Dit zit/sta bureau biedt gelegenheid tot het verrichten van werkzaamheden in meerdere werkhoudingen omdat het bureau in een handomdraai in hoogte (63-120cm) te verstellen is. De X-Table maakt gebruik van handmatig opgewekte kinetische energie in plaats van elektriciteit voor het verstellen van de tafelhoogte; dit bespaart energie en houdt gebruikers actief.

Lees het hele verhaal verderop

Pluspunten

  • Design: KiBiSi
  • Unieke en innovatieve design klassieker
  • Slingerverstelbaar in hoogte van 63-120 cm
  • Luxe tafelblad in verschillende uitvoeringen
  • Optioneel bijpassend ladeblok leverbaar

Handige downloads

X-Table in beelden

Holmris X-Table sfeerafbeelding 1 Holmris X-Table sfeerafbeelding 2 Holmris X-Table sfeerafbeelding 3 Holmris X-Table sfeerafbeelding 4 Holmris X-Table sfeerafbeelding 5 Holmris X-Table sfeerafbeelding 6 Holmris X-Table sfeerafbeelding 7 Holmris X-Table sfeerafbeelding 8 Holmris X-Table sfeerafbeelding 9 Holmris X-Table sfeerafbeelding 10 Holmris X-Table sfeerafbeelding 11 Holmris X-Table sfeerafbeelding 12 Holmris X-Table sfeerafbeelding 13 Holmris X-Table sfeerafbeelding 14 Holmris X-Table sfeerafbeelding 15

Meer over de X-Table

Alle techniek is intelligent geïntegreerd in het tafelblad. Het technische principe van de hoogteverstelling vindt men bijvoorbeeld terug bij de krik van een auto of een strijkplank. Door dit principe te gebruiken bij het ontwerp van een bureau ontstaat er een iconisch herontwerp van het - door middel van een slinger hoogteverstelbare - zit/sta bureau.

Het fraaie blad heeft een afmeting van 160x80cm en kan worden uitgevoerd in zwart linoleum, eiken fineer, noten fineer, zwart laminaat of wit laminaat. Het innovatieve onderstel is leverbaar in de kleuren wit of zwart. Een horizontale kabelgoot is standaard. Optioneel kunt u een bijpassend ladeblok meebestellen in dezelfde kleur als het bureaublad. Dit ladeblok integreert naadloos in de technische uitvoering van X-Table en beweegt soepel mee bij het in hoogte verstellen van het bureau, waarbij het X-vormige frame breder of juist smaller wordt.

Het design is van KiBiSi, één van de meest invloedrijke designers collectieven van Scandinavië.

Andere klanten bekeken ook

SiS Ergo SX-T
vanaf € 695,00 excl. BTW
vanaf op aanvraag
Bekijken
JOOB S2
vanaf € 465,00 excl. BTW
vanaf 5-10 werkdagen
Bekijken
JOOB S2W
vanaf € 745,00 excl. BTW
vanaf 5-6 weken
Bekijken
SiS Ergo Move H
 op aanvraag 
vanaf 4 weken
Bekijken

Zelf proberen?

Of vraag een proefplaatsing aan speciaal voor bedrijven. Inclusief uitgebreide zitinstructie direct inzetbaar op de werkvloer.

Proefplaatsing aanvragen

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact opnemen

Bellen kan ook! Gratis en vrijblijvend adviesgesprek via +31 (0)85 1302 584

Bel mij liever terug

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen

Configureren & bestellen