Holmris

Holmris X-Table

Uniek zit/sta slingerbureau

Score o.b.v. 1 review
Holmris X-Table
Score o.b.v. 1 review
  • Design: KiBiSi
  • Unieke en innovatieve design klassieker
  • Slingerverstelbaar in hoogte van 63-120 cm
  • Luxe tafelblad in verschillende uitvoeringen
  • Optioneel bijpassend ladeblok leverbaar
  • 63-120
  • 50

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Korte beschrijving

X-Table van de Deense fabrikant HolmrisB8 is een handmatig in hoogte verstelbaar zit/sta bureau. De X-Table verdient het predikaat designklassieker zowel qua vormgeving als qua techniek. Dit zit/sta bureau biedt gelegenheid tot het verrichten van werkzaamheden in meerdere werkhoudingen omdat het bureau in een handomdraai in hoogte (63-120cm) te verstellen is. De X-Table maakt gebruik van handmatig opgewekte kinetische energie in plaats van elektriciteit voor het verstellen van de tafelhoogte; dit bespaart energie en houdt gebruikers actief.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

Handige downloads

Uitgebreide beschrijving

Alle techniek is intelligent geïntegreerd in het tafelblad. Het technische principe van de hoogteverstelling vindt men bijvoorbeeld terug bij de krik van een auto of een strijkplank. Door dit principe te gebruiken bij het ontwerp van een bureau ontstaat er een iconisch herontwerp van het - door middel van een slinger hoogteverstelbare - zit/sta bureau.

Het fraaie blad heeft een afmeting van 160x80cm en kan worden uitgevoerd in zwart linoleum, eiken fineer, noten fineer, zwart laminaat of wit laminaat. Het innovatieve onderstel is leverbaar in de kleuren wit of zwart. Een horizontale kabelgoot is standaard. Optioneel kunt u een bijpassend ladeblok meebestellen in dezelfde kleur als het bureaublad. Dit ladeblok integreert naadloos in de technische uitvoering van X-Table en beweegt soepel mee bij het in hoogte verstellen van het bureau, waarbij het X-vormige frame breder of juist smaller wordt.

Het design is van KiBiSi, één van de meest invloedrijke designers collectieven van Scandinavië.

Eigenschappen en details

Garantie 2 jaar
U krijgt 2 jaar garantie op productiefouten.

Holmris X-Table reviews

Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit

19 april 2017 door : De Holmris X-Table is een zeer gebruiksvriendelijke zit/sta tafel, die bovendien prachtig is vormgegeven. Makkelijk te bedienen (slinger), de gebruikte materialen zijn even degelijk als fraai.

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken