Holmris

Holmris Q40

Holmris Q40 is een zeer hoogwaardig zit/sta bench systeem

Holmris Q40
  • Zeer hoogwaardig zit/sta bench systeem
  • Voorzien van betrouwbare Linak-technologie
  • Modulair, functioneel en een tijdloos ontwerp
  • Veel bijpassende en soms verrassende accessoires
  • 60-125
  • 2x140
  • 38

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Korte beschrijving

Het Bench systeem Q40 van Holmris is modulair van opzet en opgebouwd uit hoogwaardige materialen en voorzien van zeer betrouwbare Linak-technologie. Het stabiele H-onderstel faciliteert twee elektrisch verstelbare zit/sta bureaus en laat zich eenvoudig koppelen aan een volgende bench module. Om in een open kantooromgeving qua akoestiek een bijdrage te leveren zijn fraaie gestoffeerde tussenwanden te plaatsen. Het H-onderstel is te voorzien van een korte wangpoot. Vele accessoires leverbaar.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

Handige downloads

Uitgebreide beschrijving

Het Q40 bench systeem is leverbaar met drie verschillende bureaubladmaten: 140x80cm, 160x80cm en 180x80cm. De scheidingswanden tussen de werkplekken zijn net zo breed als de bureaubladen dus 140cm, 160cm of 180cm. Er zijn twee diktematen: 32mm of 42mm. Het dikste scherm heeft de hoogste akoestische waarde. De totale hoogte van deze wanden bedraagt 127cm zodat de bureaubladen in de hoogste stand niet boven de scheidingswanden uitkomen. De wanden kunnen gestoffeerd worden met drie verschillende stofsoorten en in vele kleuren. Optioneel zijn ook andere scheidingswanden leverbaar.

Het H-onderstel is ook uit te voeren met een korte wang zodat er minder inkijk onder de zit/sta bench mogelijk is.

Het Holmris Q40 zit/sta bench programma laat zich prima combineren met ander Holmris meubilair zoals kasten en vergadertafels.

 

Eigenschappen en details

Centrale Kabelgoot Optioneel
Scheidingswand Optioneel
Hoogte 60-125 cm
Breedte 160/180 cm
Diepte 80 cm
Dikte Blad 25 mm
Belastbaarheid 140 kg per werkplek
Garantie 5 jaar
U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de frames van Holmris waar LINAK technologie in verwerkt is, mits gebruikt volgens specificaties en normaal kantoorgebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week. Garantie geschiedt op basis van het toesturen van vervangende onderdelen. Verzendkosten zijn bij de garantie inbegrepen. Eventuele montagekosten en voorrijkosten zijn niet bij de garantie inbegrepen.

Andere klanten bekeken ook

Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up R bench

Stand Up R van Mikomax behoort tot de mooiste en meest duurzame zit/sta benches. Intuïtieve hoogteverstelling zonder elektriciteit en strak design.

Bekijken
vanaf € 895,00

JOOB S2H

De S2H van JOOB is een zeer stabiele en zeer betaalbare elektrisch verstelbare zit/sta bench. Altijd binnen 10 werkdagen inclusief montage geleverd!

Bekijken