Holmris

Holmris MILK

Elegant zit/sta directiebureau

Score o.b.v. 1 review
Holmris MILK
Score o.b.v. 1 review
  • Design: Søren Rose Studio (Kopenhagen/New York)
  • Zeer elegant design, een echte eye-catcher
  • Praktisch voorzien van handige opbergvakken
  • Robuust dik tafelblad in diverse uitvoeringen
  • 73-123
  • 100

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Korte beschrijving

MILK is in alle opzichten een topklasse elektrisch in hoogte verstelbaar (73-123 cm) zit/sta bureau. De schoonheid van deze werkplek van de Deense fabrikant Holmris schuilt in de praktische eenvoud. Een fraai 6cm dik wit (hoogglans of mat) MDF blad, dat is voorzien van een opbergmogelijkheid voor een laptop, van vier opbergvakken in het blad welke aan de binnenzijde met zwart vilt zijn afgewerkt en van twee kabeldoorvoeren. De opbergvakken zijn optioneel af te dekken met deksels van geborsteld aluminium of van wit of paars kunststof. Een elegante robuuste elektrisch verstelbare zuil in het midden van het blad maakt de MILK helemaal af.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Handige downloads

Video

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

Uitgebreide beschrijving

Het onderstel bestaat uit een enkele robuuste elektrisch verstelbare kolom welke in combinatie met een zware metalen bodemplaat zorgt voor een verrassende stabiliteit van deze elektrisch verstelbare design zit/sta bureautafel. Het onderstel kan worden geleverd in de kleuren wit en aluminium.

Holmris levert de MILK zit/sta tafel in drie varianten: MILK Classic, MILK Grande en 4MILK met bladafmetingen van resp. 140x82cm, 180x82cm en 130x130cm. MILK tafels kunnen optioneel worden voorzien van een kabelgoot, een bureau accessoirebox met 4 compartimenten, een glazen bak (bijv. als vaas of als mini aquarium dienst zou kunnen doen) of een prullenbakje. Het tafelblad kan eventueel in overleg tegen een meerprijs van een custom kleur worden voorzien.

Eigenschappen en details

Garantie 5 jaar
U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de frames van Holmris waar LINAK technologie in verwerkt is, mits gebruikt volgens specificaties en normaal kantoorgebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week. Garantie geschiedt op basis van het toesturen van vervangende onderdelen. Verzendkosten zijn bij de garantie inbegrepen. Eventuele montagekosten en voorrijkosten zijn niet bij de garantie inbegrepen.

Holmris MILK reviews

Ergonomie & Comfort
Design
Gebruiksvriendelijkheid
Bouwkwaliteit

21 maart 2017 door : mooi designobject

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken