Holmris

Holmris Genese

Perfecte synthese van vorm en functie

Holmris Genese
  • Fraai vormgegeven elegant zit/sta bureau
  • Veel uitvoeringsmogelijkheden en accessoires
  • Vergader- en opbergmeubilair in dezelfde lijn
  • Voorzien van vertrouwde LINAK technologie
  • Deens kwaliteitsbureau op directieniveau
  • 67-131
  • 130
  • 38

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Korte beschrijving

Dat een ergonomisch zit/sta bureau niet alleen functioneel maar ook ontzettend mooi kan zijn bewijst Holmris met haar modellijn Genese. De elegante en verfijnde vormgeving camoufleert op briljante wijze de stabiele ingenieuze constructie van het zit/sta frame dat zorgt voor de mogelijkheid om het bureau soepel en vrij geruisloos elektrisch te verstellen naar een werkhoogte van 67 tot maar liefst 131cm. Let ook op het speciaal ontworpen aluminium bedieningspaneel voor "the finishing touch"

Bekijk uitgebreide omschrijving

Uitgebreide beschrijving

De modellijn Genese kenmerkt zich door geavanceerde techniek welke op elegante wijze wordt gecamoufleerd door de klassieke transparante vormgeving. Het zit/sta frame is leverbaar in twee lengtematen: 143 en 163cm. De kolommen en voeten van het onderstel zijn leverbaar in de kleuren wit of zwart. De voeten zijn subtiel afgewerkt met een aluminium gepolijste bovenzijde. Het fraaie aluminium bedieningspaneel is speciaal ontworpen voor Genese en geeft het zit/sta bureau extra allure. 

Standaard levert Holmris acht verschillende bladvormen en/of -afmetingen. De uitvoering van de bureaubladen is mogelijk in vele hoogwaardige materialen. Zobiedt Holmris vier verschillende kleuren Linoleum (Forbo), vier kleuren HPL, twee kleuren Nanosoft HPL (speciaal materiaal dat krasvast, ongevoelig voor vingerafdrukken, anti-bacterieel, licht- en geluidabsorberend is) en twee kleuren eiken fineer.

Er zijn meerdere opties om het zit/sta bureau verder aan te kleden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor kabelmanagement, CPU-houder, persoonlijke opberglade, prullenbak en een verbindingselement t.b.v. de verbinding tussen twee zit/sta bureaus en plaatsing van een glazen scheidingswand tussen beide werkplekken.

Holmris levert in dezelfde Genese modellijn bijpassend vergader- en opbergmeubilair.

Eigenschappen en details

Garantie 5 jaar
U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de frames van Holmris waar LINAK technologie in verwerkt is, mits gebruikt volgens specificaties en normaal kantoorgebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week. Garantie geschiedt op basis van het toesturen van vervangende onderdelen. Verzendkosten zijn bij de garantie inbegrepen. Eventuele montagekosten en voorrijkosten zijn niet bij de garantie inbegrepen.

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken