Holmris

Holmris Cabale

Eigenzinnig zit/sta designbureau

Holmris Cabale
  • Opvallend Scandinavisch design
  • Voorzien van betrouwbare LINAK-heftechnologie
  • Eikenhouten accenten mogelijk voor het onderstel
  • Zeer veel kleur- en materiaalcombinaties mogelijk
  • 66-134
  • 130
  • 38

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Korte beschrijving

Cabale van het Deense kwaliteitsmerk Holmris is een moderne complete collectie van bureaus en tafels. Tijdloos Scandinavisch design dat wordt gecombineerd met de huidige trends. Het markante stalen onderstel kan deels worden uitgerust met schuine massief eikenhouten poten. De stalen onderstellen kunnen in meer dan 100 verschillende kleuren worden geleverd! Het originele ontwerp van de Cabale-collectie stamt uit 1996 en komt van het gerenommeerde designbureau Isbrand Design. Holmris brengt er nu een re-edition van naar de maatstaven van de huidige tijd.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

Handige downloads

Uitgebreide beschrijving

De collectie van Cabale bevat niet alleen elektrisch verstelbare bureaus maar ook kantinetafels, seminartafels en conferentietafels. Cabale draagt op een mooie manier bij aan een dynamische werkomgeving. Over de collectie van Isbrand Design: “het beste idee is zelden het meest voor de hand liggende idee, echter zodra het idee is gerealiseerd dan wordt het vanzelf het meest voor de hand liggende idee”.

Veelzijdige vorm en functie

De elektrisch verstelbare zit/sta bureaus zijn voorzien van LINAK technologie, dat mondiaal wordt gezien als de kwalitatief beste techniek in de markt. De hoogte is soepel en snel elektrisch verstelbaar van 65-130cm met een draagkracht van 130kg. De kenmerkende designpoten zijn naast de standaardkleuren ook in een aantal aantrekkelijke afwijkende kleuren leverbaar. Een eigen RAL kleur is ook mogelijk optioneel. Een unieke optie vormen de massief eikenhouten poten, die u optioneel kan kiezen als onderdeel van het metalen frame. Bijpassende accessoires zijn bijvoorbeeld een handige design kabelgoot, kabeldoorvoeren of een brede persoonlijke lade.

Eigenschappen en details

Belastbaarheid 130 kg
Hoogte 66-134 cm
Breedte 140/160/180 cm
Diepte 80 cm
Kabelgoot Geen / Ja
Lade Geen / Ja
Garantie 5 jaar
U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de frames van Holmris waar LINAK technologie in verwerkt is, mits gebruikt volgens specificaties en normaal kantoorgebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week. Garantie geschiedt op basis van het toesturen van vervangende onderdelen. Verzendkosten zijn bij de garantie inbegrepen. Eventuele montagekosten en voorrijkosten zijn niet bij de garantie inbegrepen.

Andere klanten bekeken ook

vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken
vanaf € 675,00

SiS Ergo S-Serie 2

Het S-Serie 2 zit/sta bureau van het Deense SiS Ergo met LINAK technologie heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ook als hoekbureau!

Bekijken