Holmris
Holmris

Deens design zit/sta bureaus

Het Deense Holmris B8 (opgericht in 1937) is met afstand de grootste kantoormeubelfabrikant van Denemarken en inmiddels uitgegroeid tot een Europees marktleider op het gebied van zit/sta bureaus. Al sinds 1994 richt Holmris B8 zich op het ontwerpen en produceren van zit/sta bureaus en behoort tot de meest innovatieve bedrijven op dit gebied. Holmris B8 toont met haar collectie aan dat kwalitatief hoogwaardige (mede door het gebruik van LINAK elektrisch verstelbare kolommen) zit/sta bureaus ook bijzonder mooi (Deens design) en betaalbaar kunnen zijn. De collectie bestaat niet alleen uit zit/sta bureaus maar ook uit opbergmeubilair, vergadermeubilair, kantinetafels en -stoelen, banken, fauteuils en akoestische oplossingen.

vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Q40

Q40 van Holmris is een compleet en elektrisch verstelbaar zit/sta bench systeem. Het stabiele onderstel is uitgerust met betrouwbare Linak-technologie

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris X-Table

De X-Table van het Deense Holmris is een unieke innovatieve designklassieker, die handmatig in hoogte verstelbaar is van zit naar sta niveau.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris MILK

De MILK van het Deense HolmrisB8 is een design elektrisch verstelbaar zit/sta bureau met een robuust dik tafelblad en een elegante zuil in het midden.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris X12

De X12 van het Deense Holmris is een luxe zit/sta bureau met Linak technologie, dat niet zal misstaan in uw directiekamer of uw interieur thuis.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris H4

De elegante H4 van het Deense Holmris is een elektrisch verstelbaar zit/sta bureau in een niet vaak voorkomende strak vormgegeven vierpootsuitvoering.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Genese

Holmris brengt met Genese de perfecte synthese tussen techniek en design: Elegante vormen, oog voor detail en bewezen techniek in één zit/sta bureau

Bekijken
van € 310,- voor € 250,00

Holmris Core Board

Met een mix van fun en dynamiek brengt dit Deense designobject van massief eikenhout je een extra portie gezondheid bij je zit/sta bureau. Must have!

Bekijken

Meer over Holmris

Holmris B8 werd reeds in 2009 ISO 14001 gecertificeerd en heeft sindsdien - met succes -getracht om haar bedrijfsactiviteiten zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten. De circulaire economie is onderdeel van het DNA van Holmris B8. Zo worden gebruikte meubels gerecycled of geschonken aan verenigingen of instellingen.

Het meubilair van Holmris B8 draagt het predicaat "Dansk Møbelkontrols". Dit predicaat geeft aan dat het meubilair geproduceerd is in Denemarken en voldoet aan de hoogste Deense kwaliteitseisen. Hierbij worden gebruikte materialen, het productieproces, veiligheid op de werkvloer, kwaliteitsinspecties en - uiteraard - het eindproduct beoordeeld.

Holmris B8 heeft een passie om op innovatieve wijze meubilair te ontwikkelen voor de beste interieurs die bevorderlijk zijn voor focus, vooruitgang, dialoog, resultaten, welzijn en gemeenschap. Snelle geesten en zorgvuldige handen die ruimte creëren voor mensen.

De vier kernwaarden van Holmris B8:

  1. Op alle mogelijke manieren presteren is een essentiële vereiste. Onze mantra is: 'Als het beter kan, dan is goed nog niet goed genoeg'. Het is een belofte dat we kwaliteit van het hoogste niveau zullen leveren - elke keer opnieuw.
  2. We willen origineel zijn. Grenzen verleggen. Om de onbeproefde mogelijkheden te zoeken en nieuwe trends te beginnen. Kortom, we willen innovatief zijn in onze aanpak, met onze methodes en met onze eindproducten.
  3. Wij lopen voorop als het gaat om de circulaire economie en duurzame productie. Onze milieubeginselen zorgen ervoor dat we onze footprint minimaliseren en het milieu zo veel mogelijk beschermen.
  4. We vieren de verschillen in zowel klanten als in collega's. Ze maken ons sterker als bedrijf en maken HOLMRIS B8 tot een divers bedrijf om binnen te werken.