Holmris

Holmris

Deens design zit/sta bureaus

Het Deense Holmris Office A/S is een familiebedrijf, dat al drie generaties lang succesvol actief is in de kantoormeubelmarkt. Holmris is in Denemarken inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Sinds 1994 is Holmris zich gaan richten op het ontwerpen en produceren van (elektrisch) verstelbare zit/sta bureaus en behoort tot de meest innovatieve Deense bedrijven op dit gebied, waarbij techniek altijd hand in hand gaat met eigentijds creatief design.

  • Succesvol Deens familiebedrijf sinds 1947
  • Unieke collectie design zit/sta bureaus
  • Veel bijpassend meubilair verkrijgbaar
  • Veelal voorzien van LINAK techniek

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en betaalbaar no-nonsense zit/sta bureau. Voorzien van DL6 Linak-technologie!

Bekijken

Holmris Q40

Q40 van Holmris is een compleet en elektrisch verstelbaar zit/sta bench systeem. Het stabiele onderstel is uitgerust met betrouwbare Linak-technologie

Bekijken

Holmris Cabale

De Cabale van het Deense Holmris is een moderne re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design gecombineerd met zit/sta ergonomie.

Bekijken

Holmris X-Table

De X-Table van het Deense Holmris is een unieke innovatieve designklassieker, die handmatig in hoogte verstelbaar is van zit naar sta-hoogte.

Bekijken

Holmris X12

De X12 van het Deense Holmris is een luxe zit/sta bureau met Linak technologie, dat niet zal misstaan in uw directiekamer of uw interieur thuis.

Bekijken

Holmris MILK

De MILK van het Deense Holmris is een design elektrisch verstelbaar zit/sta bureau met een robuust dik tafelblad en een elegante zuil in het midden.

Bekijken

Holmris H4

De elegante H4 van het Deense Holmris is een elektrisch verstelbaar zit/sta bureau in een niet vaak voorkomende klassieke vierpootsuitvoering.

Bekijken

Holmris Q20 Meeting 360x120

Dit model is momenteel in de aanbieding, bekijk snel onze scherpe prijs!

Bekijken

Holmris U-Desk

Holmris levert met het model U-Desk een kwalitatief hoogwaardig en functioneel zit/sta bureau dat opvalt door zijn fraaie en verrassende detaillering.

Bekijken

Holmris Genese

Holmris brengt met Genese de perfecte synthese tussen techniek en design: Elegante vormen, oog voor detail en bewezen techniek in één zit/sta bureau

Bekijken

Laatste nieuws

Kleur bekennen met de Cabale 15-06-2017
Lees dit artikel

Meer over dit merk

Holmris werkt nauw samen met LINAK - de Deense mondiale marktleider op het gebied van elektrisch verstelbare kolommen (actuators) - om zo technische topkwaliteit van de zit/sta bureaus te kunnen garanderen. De Holmris collectie wordt gecompleteerd door hoogwaardige en fraai vormgegeven opberg-, vergader- en zitoplossingen. Holmris werkt voortdurend samen met innovatieve Deense ontwerpers die een dynamische en verfrissende kijk op kantoormeubilair hebben. Dit zorgt er voor dat Holmris zich altijd in de voorhoede van nieuwe ideeën, functionaliteit en ergonomie bevindt. In de fabriek in Bjerringbro werken ongeveer 80 werknemers.

Eco-vriendelijk met focus op kwaliteit en duurzaamheid

Holmris noemt zich met enige trots een "eco-vriendelijk" bedrijf: Reeds in 2009 werd Holmris ISO 14001 gecertificeerd. Nog altijd is er een focus op milieu-effecten uit bedrijfsactiviteiten. De "groene lijn" die Holmris volgt en uitdraagt naar haar werknemers is met name bedoeld om het verbruik, de uitstoot en het afval te verminderen.

Het meubilair van Holmris draagt het predikaat "Dansk Møbelkontrols". Dit predikaat geeft aan dat het meubilair geproduceerd is in Denemarken en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Met name wordt er hier gelet op de gebruikte materialen, de productieprocessen, inspecties en uiteraard het eindproduct.

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.