Holmris

Deens design zit/sta bureaus

Het Deense Holmris Office A/S is een familiebedrijf, dat al drie generaties lang succesvol actief is in de kantoormeubelmarkt. Holmris is in Denemarken inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Sinds 1994 is Holmris zich gaan richten op het ontwerpen en produceren van (elektrisch) verstelbare zit/sta bureaus en behoort tot de meest innovatieve Deense bedrijven op dit gebied, waarbij techniek altijd hand in hand gaat met eigentijds creatief design.

vanaf € 595,-

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris Q40

Q40 van Holmris is een compleet en elektrisch verstelbaar zit/sta bench systeem. Het stabiele onderstel is uitgerust met betrouwbare Linak-technologie

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris Cabale

De Cabale van het Deense Holmris is een moderne re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design, maar nu met LINAK zit/sta motoren.

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris X-Table

De X-Table van het Deense Holmris is een unieke innovatieve designklassieker, die handmatig in hoogte verstelbaar is van zit naar sta niveau.

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris MILK

De MILK van het Deense Holmris is een design elektrisch verstelbaar zit/sta bureau met een robuust dik tafelblad en een elegante zuil in het midden.

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris X12

De X12 van het Deense Holmris is een luxe zit/sta bureau met Linak technologie, dat niet zal misstaan in uw directiekamer of uw interieur thuis.

Bekijken
prijs op aanvraag

Holmris H4

De elegante H4 van het Deense Holmris is een elektrisch verstelbaar zit/sta bureau in een niet vaak voorkomende klassieke vierpootsuitvoering.

Bekijken
van € 1.619,- voor € 1.095,-
prijs op aanvraag

Holmris Genese

Holmris brengt met Genese de perfecte synthese tussen techniek en design: Elegante vormen, oog voor detail en bewezen techniek in één zit/sta bureau

Bekijken

Nieuws en acties rond Holmris

Kleur bekennen met de Cabale 15-06-2017
Lees dit artikel

Meer over Holmris

Holmris werkt nauw samen met LINAK - de Deense mondiale marktleider op het gebied van elektrisch verstelbare kolommen (actuators) - om zo technische topkwaliteit van de zit/sta bureaus te kunnen garanderen. De Holmris collectie wordt gecompleteerd door hoogwaardige en fraai vormgegeven opberg-, vergader- en zitoplossingen. Holmris werkt voortdurend samen met innovatieve Deense ontwerpers die een dynamische en verfrissende kijk op kantoormeubilair hebben. Dit zorgt er voor dat Holmris zich altijd in de voorhoede van nieuwe ideeën, functionaliteit en ergonomie bevindt. In de fabriek in Bjerringbro werken ongeveer 80 werknemers.

Eco-vriendelijk met focus op kwaliteit en duurzaamheid

Holmris noemt zich met enige trots een "eco-vriendelijk" bedrijf: Reeds in 2009 werd Holmris ISO 14001 gecertificeerd. Nog altijd is er een focus op milieu-effecten uit bedrijfsactiviteiten. De "groene lijn" die Holmris volgt en uitdraagt naar haar werknemers is met name bedoeld om het verbruik, de uitstoot en het afval te verminderen.

Het meubilair van Holmris draagt het predikaat "Dansk Møbelkontrols". Dit predikaat geeft aan dat het meubilair geproduceerd is in Denemarken en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Met name wordt er hier gelet op de gebruikte materialen, de productieprocessen, inspecties en uiteraard het eindproduct.

Niet meer leverbare modellen

Holmris U-Desk

Holmris levert met het model U-Desk een kwalitatief hoogwaardig en functioneel zit/sta bureau dat opvalt door zijn fraaie en verrassende detaillering.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over Holmris?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Holmris.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.