Herman Miller

Mooie functionele designbureaus

Het Amerikaanse bedrijf Herman Miller is één van de grootste mondiale spelers op het gebied van innovatief, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Ook onderscheidt Herman Miller zich veelal met het verrassende design van haar producten. Zo kennen vele designliefhebbers de fraaie en tijdloos vormgegeven bureaustoelen als de Mirra en de Aeron. Ook op zit/sta gebied heeft Herman Miller een sterke troef in handen in de vorm van het uitgebreide Ratio programma.

prijs op aanvraag

Herman Miller Atlas Office Landscape

Richt uw werkomgeving compromisloos én ergonomisch in met het intelligente en innovatieve Atlas Office Landscape meubelsysteem van Herman Miller .

Bekijken
prijs op aanvraag

Herman Miller Ratio

Het kwalitatief hoogwaardige en stijlvol vormgegeven Ratio zit/sta bureau van Herman Miller is een ergonomische tijdloze aanwinst voor elk interieur.

Bekijken
prijs op aanvraag

Herman Miller Ratio bench

Met het Ratio programma speelt Herman Miller met stijl en op hoogwaardige wijze in op dé zakelijke gezonde interieurtrend van deze tijd: zit/sta werke

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over Herman Miller?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Herman Miller.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.