Geen elektriciteit nodig

Overzicht filteren

Op levertijd

Op bureautype

Op benchtype

Op specificaties

Op zitoplossing

van € 3.503,- voor € 1.495,00

Mikomax Showroommodel

Te gekke zit/sta bench. Winnaar Red Dot Design award. Wij hebben helaas geen ruimte meer in onze showroom. Wie slaat zijn slag??

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris X-Table

De X-Table van het Deense Holmris is een unieke innovatieve designklassieker, die handmatig in hoogte verstelbaar is van zit naar sta niveau.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up R bench

Stand Up R van Mikomax behoort tot de mooiste en meest duurzame zit/sta benches. Intuïtieve hoogteverstelling zonder elektriciteit en strak design.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Nest

Mikomax brengt met Nest een schitterend vormgegeven, ergonomisch en duurzaam zit/sta bureau in uw woonomgeving. De thuiswerkplek voor het hele gezin!

Bekijken
Prijs even vragen

SiS Ergo Move

De Move Solo van het Deense SiSergo is een klein handzaam zit/sta bureau, dat traploos en geluidloos verstelbaar is via een innovatief gasveersysteem

Bekijken
van € 595,- voor € 475,00

Euroseats Tournette Deluxe

De Tournette Deluxe van Euroseats is erg compleet. Zithoogte en hoogte en diepte werkblad instelbaar dus voor iedereen geschikt. Fiets en werk je fit!

Bekijken