DynaWork

DynaWork

Europese prijsvechter

De belangrijkste uitgangspunten van DynaWork (made in EU) bij de ontwikkeling van haar dynamische werkoplossingen zijn dat de elektrisch verstelbare onderstellen van de zit/sta bureaus altijd betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig dienen te zijn.

Alle onderstellen zijn op intelligente wijze ontworpen: ongekend stabiel en toch eenvoudig te monteren. Daarbij is de geluidsproductie tijdens het in hoogte verstellen van het zit/sta bureau zeer laag. Het hefvermogen bedraagt 100kg en is daarmee ruim voldoende. Standaard leverbaar in de kleuren wit, zwart en alu. Het palet kleuren/prints t.b.v. de bureaubladen bedraagt maar liefst 30 verschillende mogelijkheden!

  • Made in Europe
  • Onverslaanbare prijs/kwaliteitsverhouding
  • Uitstekende robuuste bouwkwaliteit
  • Veel verschillende opties en accessoires

DynaWork Project T

Het Project T zit/sta bureau van DynaWork is een elektrisch in hoogte verstelbaar (62-130cm) ergonomisch T-poot bureau met een strak modern design.

Bekijken

DynaWork Project Duo H

De DynaWork PD3 is een volwaardige zit/sta bench, elektrisch verstelbaar van 62-127 cm en leverbaar met vele accessoires en bijpassend meubilair.

Bekijken

DynaWork Basic Duo W

De Project Duo Deluxe is een zeer robuuste duo-werkplek elektrisch verstelbaar van 60-120 cm met stijlvolle wangen en akoestische scheidingswand.

Bekijken

DynaWork Basic Duo H

Het basic H-onderstel geeft dit duo zit/sta bureau een enorme stabiliteit. De hoogteverstelling verloopt zeer soepel. Qua prijs grensverleggend!

Bekijken

DynaWork Project W

Functioneel, stijlvol en stabiel zit/sta bureau met een verstelbereik van 62 tot 130cm hoogte. De wangen zorgen voor een rustig beeld in de ruimte.

Bekijken

DynaWork Project Duo W

De Project Duo W is het vlaggenschip van DynaWork. De solide constructie, het design en de functionaliteit kenmerken deze ergonomische must have.

Bekijken

Meer over dit merk

De solo en duo werkplekken van DynaWork komen in diverse afmetingen en uitvoeringen. Bij de solo zit/sta bureaus is er keuze tussen een 4-poots onderstel, een wang-onderstel of een onderstel met T-poot. De duo werkplekken zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar. De duo werkplek is leverbaar lange en korte wangen of met H-onderstel. Bijpassend kabelmanagement, accessoires en fraaie (akoestische) scheidingswanden zijn vanzelfsprekend.

De drie of vier elektrisch verstelbare zit/sta werkplekken die met elkaar één onderstel delen zijn het levende bewijs van de bijzondere kennis en skills die DynaWork in huis heeft! Laat u zich in onze ergonomie- en projectstudio overtuigen van de kwaliteit en de opvallend aantrekkelijke prijsstelling van deze uitstekende zit/sta bureaus!

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.