Designbureaus

Holmris Cabale

De Cabale van het Deense Holmris is een moderne re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design gecombineerd met zit/sta ergonomie.

Bekijken

Holmris X-Table

De X-Table van het Deense Holmris is een unieke innovatieve designklassieker, die handmatig in hoogte verstelbaar is van zit naar sta-hoogte.

Bekijken

Holmris MILK

De MILK van het Deense Holmris is een design elektrisch verstelbaar zit/sta bureau met een robuust dik tafelblad en een elegante zuil in het midden.

Bekijken

Holmris X12

De X12 van het Deense Holmris is een luxe zit/sta bureau met Linak technologie, dat niet zal misstaan in uw directiekamer of uw interieur thuis.

Bekijken

Mikomax Nest

Mikomax brengt met Nest een schitterend vormgegeven, ergonomisch en duurzaam zit/sta bureau in uw woonomgeving. De thuiswerkplek voor het hele gezin!

Bekijken

Holmris H4

De elegante H4 van het Deense Holmris is een elektrisch verstelbaar zit/sta bureau in een niet vaak voorkomende klassieke vierpootsuitvoering.

Bekijken

Holmris Genese

Holmris brengt met Genese de perfecte synthese tussen techniek en design: Elegante vormen, oog voor detail en bewezen techniek in één zit/sta bureau

Bekijken

Holmris U-Desk

Holmris levert met het model U-Desk een kwalitatief hoogwaardig en functioneel zit/sta bureau dat opvalt door zijn fraaie en verrassende detaillering.

Bekijken

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies, een keertje langskomen in onze studio of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.