ConSet

Betaalbare zit/sta bureaus

ConSet is een Deense specialist op het gebied van verstelbare ergonomische bureauframes en complete bureauoplossingen. De filosofie van de oprichters van ConSet is dat ergonomische tafels en bureaus voor iedereen bereikbaar moeten zijn tegen een zo scherp mogelijk prijsniveau. Zeer diverse collectie, bekijk voor een compleet overzicht de catalogus.

prijs op aanvraag

ConSet 501-49

De ConSet 501-49 is een flexibel, elektrisch in hoogte verstelbaar zit/sta bureau van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor Het Nieuwe Werken!

Bekijken
prijs op aanvraag

ConSet 501-29

Het ConSet 501-29 zit/sta bureau is een echte krachtpatser met een maximale belastbaarheid van 125 kg en een verstelbaarheid in hoogte van 65-132 cm.

Bekijken
vanaf € 283,-

ConSet 501-7

Het Conset 501-7 zit/sta bureau is een handzame, dynamische en mobiele werktafel die door zijn scherpe prijs ergonomie voor iedereen bereikbaar maakt.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over ConSet?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de ConSet.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.