Bureaus

Overzicht filteren

Op prijs

- € reset

Op levertijd

Op bureautype

Op benchtype

Op specificaties

van € 1.619,- voor € 1.095,00

Holmris Cabale showroommodel

Stijlvol zwart zit/sta bureau van Holmris. De Linak technologie zorgt voor een betrouwbaar hefvermogen. Blad in zwart NanoSoft. Wie grijpt deze kans?

Bekijken
vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Cabale

Het Cabale zit/sta bureau van het Deense HolmrisB8 is een moderne en ergonomische re-edition van het tijdloze originele ontwerp van Isbrand Design.

Bekijken
vanaf € 675,00

SiS Ergo S-Serie 2

Het S-Serie 2 zit/sta bureau van het Deense SiS Ergo met LINAK technologie heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ook als hoekbureau!

Bekijken
vanaf € 425,00

JOOB S2

Het S2 zit/sta bureau van JOOB is de onverslaanbare budgetoplossing van dit moment! Slechts €425,00 inclusief montage en 5 jaar garantie. Made in EU!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris X-Table

De X-Table van het Deense Holmris is een unieke innovatieve designklassieker, die handmatig in hoogte verstelbaar is van zit naar sta niveau.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris MILK

De MILK van het Deense HolmrisB8 is een design elektrisch verstelbaar zit/sta bureau met een robuust dik tafelblad en een elegante zuil in het midden.

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris X12

De X12 van het Deense Holmris is een luxe zit/sta bureau met Linak technologie, dat niet zal misstaan in uw directiekamer of uw interieur thuis.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Nest

Mikomax brengt met Nest een schitterend vormgegeven, ergonomisch en duurzaam zit/sta bureau in uw woonomgeving. De thuiswerkplek voor het hele gezin!

Bekijken
vanaf € 695,00

JOOB S2W

Ook voor een zit/sta bureau met stijlvolle wangpoten kunt u bij JOOB voordelig terecht. Met stabiel stalen onderstel. Direct uit voorraad leverbaar!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris H4

De elegante H4 van het Deense Holmris is een elektrisch verstelbaar zit/sta bureau in een niet vaak voorkomende strak vormgegeven vierpootsuitvoering.

Bekijken
vanaf € 525,00

LIVITY LIV'UP 2

LIVITY levert hoge kwaliteit zit/sta oplossingen tegen een zeer scherpe prijs. Vijf jaar full service garantie! Zeer veel uitvoeringsmogelijkheden!

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Genese

Holmris brengt met Genese de perfecte synthese tussen techniek en design: Elegante vormen, oog voor detail en bewezen techniek in één zit/sta bureau

Bekijken
Prijs even vragen

Herman Miller Atlas Office

The sky is the limit! Compromisloos én ergonomisch inrichten met het intelligente en innovatieve Atlas Office Landscape van Herman Miller

Bekijken
Prijs even vragen

Herman Miller Ratio

Het kwalitatief hoogwaardige en stijlvol vormgegeven Ratio zit/sta bureau van Herman Miller is een ergonomische tijdloze aanwinst voor elk interieur.

Bekijken
Prijs even vragen

Herman Miller Locale

Herman Miller brengt met Locale een compromisloos ergonomisch design dat ruimte biedt voor inspiratie, individualisme, creativiteit en collegialiteit.

Bekijken