Goedkoop zit/sta met Oristand

Goedkoop zit/sta met Oristand

Met de Oristand haalt u voor erg weinig geld zit/sta functionaliteit in huis. Deze opvouwbare standaard tovert uw gewone bureau om tot een zit/sta bureau. Voor slechts $25 haalt u de Oristand in huis (transportkosten naar Nederland en België nog onbekend) in drie mogelijke kleuren: zwart, wit en naturel kartoonlook.

Het lijkt misschien op het eerste gezicht niet zo serieus, maar het tegendeel is waar. De Oristand vormt een laagdrempelige oplossing om alvast te starten met zit/sta werken tegen een minimale investering. Dat maakt de opstap naar een volwaardig zit/sta bureau, zoals onze SiS Ergo Surf2, een stuk kleiner.

Innovatief design, industrieel karton

De Oristand is in één handeling opvouwbaar tot een handzaam plat vlak. Het gebruikte recyclebare karton wordt ook in de industrie gebruikt en is zodoende zeer sterk maar toch ook zeer licht. Zo is de zit/sta standaard makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Iedereen kan nu goedkoop staand werken en kennis maken met de vele voordelen van staand werken.

De Oristand is niet de eerste kartonnen zit/sta oplossing. De Refold is een volledig kartonnen zit/sta bureau en de Chairigami Standing Desk is een sta-bureau. Beide oplossingen zijn echter een stuk groter en complexer dan de Oristand, omdat het producten zijn die een volwaardig bureau vormen. De Oristand heeft altijd een bestaand bureau of tafelblad nodig om te functioneren. Voorlopig alleen verkrijgbaar in USA en Canada, via de website oristand.co, maar mogelijk is internationale levering in de toekomst ook een optie.

Terug