Nieuwe website online

Nieuwe website online

We hebben zojuist een ingrijpende update online gezet van onze ZitStaWijzer website. Volledig responsive design voor een optimale weergave op zowel computer- en laptopbeeldschermen als onderweg bij gebruik van de tablet of mobiele telefoon.

We hebben ons assortiment zit/sta bureaus eveneens een update gegeven met als hoogtepunt de introductie van het onwaarschijnlijk scherp geprijsde SiS Ergo Surf2-Flex zit/sta bureau. 100% Deense kwaliteit met LINAK technologie voor een snelle verstelling van zit naar sta-stand zonder storende bijgeluiden en met een draagkracht van maar liefst 160 kg. Voor onze lage vanafprijs van dit frame vindt u absoluut nergens een gelijke.

Nieuwe websites voor onze andere Wijzers

Na het doorvoeren van onze nieuwe website op ZitStaWijzer, zullen we op korte termijn ook onze andere website gaan bijwerken naar het nieuw ontwikkelde frame. Eerst KantoormeubelWijzer en daarna BureaustoelWijzer zullen een ingrijpende update krijgen. Achter de schermen werken wij daarnaast hard aan een overkoepelende webshop, waarin u zonder problemen producten uit onze drie Wijzers handig in één winkelmand kunt bestellen met één checkout-proces. Zo kunnen wij u efficiënt innovatieve zitoplossingen voorstellen bij het zojuist door u bestelde zit/sta bureau of een complete lijn aan bijpassende kantoormeubels. Geen probleem bij ons vanaf naar inschatting eind januari 2016.

Ook beschikbaar voor uw online ambities

Wilt u wat anders dan de grijze massa als online platform? Zoekt u een bereikbaar maatwerk frame, dat volledig geoptimaliseerd is voor uw online activiteiten en voor het online gevonden worden? Neem dan gerust even contact met ons op. Als NU Inrichten zijn wij een belangrijke speler in de kantoormeubelbranche, maar als NU Concepts werken wij hard en graag aan online concepten en aan het realiseren van de online ambities van onze klanten.

Terug