Benches

Overzicht filteren

Op prijs

- € reset

Op levertijd

Op bureautype

Op benchtype

Op specificaties

van € 3.503,- voor € 1.495,00

Mikomax Showroommodel

Te gekke zit/sta bench. Winnaar Red Dot Design award. Wij hebben helaas geen ruimte meer in onze showroom. Wie slaat zijn slag??

Bekijken
Prijs even vragen

Holmris Q40

Q40 van Holmris is een compleet en elektrisch verstelbaar zit/sta bench systeem. Het stabiele onderstel is uitgerust met betrouwbare Linak-technologie

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up bench

Stand Up van Mikomax verrast met een eigentijds design en degelijke intelligente constructie. Volwaardige zit/sta bench zonder elektriciteit behoefte.

Bekijken
Prijs even vragen

Mikomax Stand Up R bench

Stand Up R van Mikomax behoort tot de mooiste en meest duurzame zit/sta benches. Intuïtieve hoogteverstelling zonder elektriciteit en strak design.

Bekijken
vanaf € 895,00

JOOB S2H

De S2H van JOOB is een zeer stabiele en zeer betaalbare elektrisch verstelbare zit/sta bench. Altijd binnen 10 werkdagen inclusief montage geleverd!

Bekijken
vanaf € 1.245,00

JOOB S2WLS

JOOB levert met het model S2WLS een stabiele en fraaie zit/sta bench. Uit voorraad leverbaar tegen een zeer scherpe prijs. Levering inclusief montage.

Bekijken
vanaf € 1.045,00

LIVITY LIV'UP Duo

Deze professionele LIVITY zit/sta bench staat op een stabiel H-onderstel. Hoogteverstelling gaat snel, geruisloos en veilig. Scherpe prijsstelling!

Bekijken
Prijs even vragen

Herman Miller Atlas Office

The sky is the limit! Compromisloos én ergonomisch inrichten met het intelligente en innovatieve Atlas Office Landscape van Herman Miller

Bekijken
Prijs even vragen

Herman Miller Ratio bench

Met de Ratio bench brengt Herman Miller een solide no-nonsense duo zit/sta werkplek die bijdraagt aan een gezonde en inspirerende werkomgeving.

Bekijken
Prijs even vragen

Herman Miller Locale

Herman Miller brengt met Locale een compromisloos ergonomisch design dat ruimte biedt voor inspiratie, individualisme, creativiteit en collegialiteit.

Bekijken