Back App

Back App 360

Ook tijdens het staan in balans

 • Officieel Back App dealer met Qshops certificaat
 • Levering ook aan particulieren en tevens in België
 • Online betalen via iDEAL of per overschrijving
 • Bedrijven en organisaties bestellen op rekening
 • 5 jaar garantie, onder deze voorwaarden
 • Geen zichttermijn vanwege maatwerk
 • Afwijkende uitvoering of meerdere stuks? Vraag een offerte
Standaard: Rubberen ringvormige demping, instelbaar balansniveau, handige greepjes.
000,00 excl. 21% BTW
ca. 2-5 werkdagen levertijd (NL/BE)

Meerdere stuks? Andere uitvoering?

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch net even iets anders wilt dan wij je hier aanbieden. Of dat je benieuwd bent naar onze beste prijs bij afname van meerdere stuks. Vraag in die gevallen een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je snel een interessante aanbieding toe.

Liever eerst zelf ervaren?

Geen probleem! Veel van onze zit/sta bureaus staan bij ons in de projectstudio klaar om grondig getest te worden. Ben je een zakelijke klant? Dan is het zelfs mogelijk om door middel van een proefplaatsing gedurende langere tijd te testen. Vraag naar de voorwaarden!

Pluspunten en bijzonderheden

 • Helpt tegen verkeerde sta-houding
 • Stimuleert fijne motoriek dankzij balans
 • Eenvoudig instelbare moeilijkheidsgraad
 • Stevig materiaal dat tegen een stootje kan

Korte beschrijving

Zit/sta werken heeft een bewezen positieve invloed op de algehele gezondheid van de gebruiker. Alleen kan het staan nog een stuk beter met behulp van een balansbord zoals de Back App 360. Vaak staan we een beetje 'op slot', zeker na een tijdje. De 360 helpt je daar eenvoudig vanaf door je continu te laten balanceren. Na enige gewenning gaat dit automatisch en haal je nog meer uit je zit/sta werkplek.

Bekijk uitgebreide omschrijving

Handige downloads

Video

Afbeeldingen klik erop om in te zoomen...

Uitgebreide beschrijving

Geavanceerd en innovatief balansbord

De 360 is geavanceerder dan andere balansborden in de markt. Dankzij de ringvormige band onder het bord is beweging in 360 graden mogelijk. Dus niet alleen maar van links naar rechts. Diezelfde band zorgt voor een comfortabele ervaring, doordat het materiaal van zacht rubber is.

De mate van balans is instelbaar en geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Zo kunnen beginners starten met de laagste instelling om zo rustig te wennen aan het gebruik van een balansbord. Gevorderde gebruikers kunnen middels de uitdraaibare rode knop het niveau traploos verhogen naar een voor hen best geschikte stand. Door gebruik te maken van een balansbord, haal je nog meer uit je zit/sta werkplek. Kom gerust eens langs in onze projectstudio om dit zelf te ervaren.

Eigenschappen en details

Garantie 5 jaar
U ontvangt 5 jaar garantie op de onderdelen en constructie van uw product. Hierbij worden de kosten voor het opsturen van vervangende onderdelen volledig vergoed. U krijgt daarbij instructies hoe u het defect zelf kan verhelpen middels de toegestuurde onderdelen. Indien u daar prijs op stelt, kunnen we tegen een afgesproken vergoeding onze monteurs het defect laten verhelpen. Neemt u daar gerust even contact met ons over op mocht u dat aanspreken. Normale slijtage van de stoffering, krassen op het frame of de voet en oneigenlijk gebruik vallen niet onder de garantie en worden zodoende ook niet vergoed.

Andere klanten bekeken ook

van € 310,- voor € 250,00

Holmris Core Board

Met een mix van fun en dynamiek brengt dit Deense designobject van massief eikenhout je een extra portie gezondheid bij je zit/sta bureau. Must have!

Bekijken
vanaf € 679,00

Back App 2.0

De Back App balanskruk is een unieke ergonomische zitoplossing met een comfortabele zitting en instelbare inbalans t.b.v. een dynamische zithouding.

Bekijken
vanaf € 685,00

Holmris Q20

Holmris levert met het model Q20 een zeer betrouwbaar, stabiel en veilig zit/sta bureau. Bij ons voorzien van DL6 LINAK-motoren met PIEZO sensoren!

Bekijken