Back App

Verbeter je houding

Het Zweedse Back App timmert al jaren aan de weg met innovatieve ergonomische oplossingen. Het eerste product was de Back App balanskruk, die nu alweer toe is aan de verbeterde 2.0 versie. Uitvinder Dr. Freddy Johnsen was een echte ervaringsdeskundige en heeft zijn eigen rugproblemen opgelost het ontwikkelen van de balanskruk. Het ondertussen gepatenteerde ontwerp wordt in vele landen succesvol ingezet om ook anderen te helpen met het omgaan en minimaliseren van rugproblemen. Sinds kort is er ook een balansbord ontwikkeld om ook tijdens het staan zowel mogelijk in beweging te blijven en daarmee de rugspieren te trainen.

vanaf € 679,-

Back App 2.0

De Back App balanskruk is een unieke ergonomische zitoplossing met een comfortabele zitting en instelbare inbalans t.b.v. een dynamische zithouding.

Bekijken
vanaf € 155,-

Back App 360

Het 360 balansbord van Back App helpt je ook tijdens het staan een gezonde balans te vinden dankzij een innovatief instelbare mate van onbalans.

Bekijken

Heeft u voldoende informatie over Back App?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over de Back App.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.