Accessoires

Overzicht filteren

Op prijs

- € reset

Op levertijd

vanaf € 45,00

Kabelgoot

Onmisbaar voor het horizontale kabelmanagement, de kabelgoot. Onze kabelgoot is "made in Denmark" van sterk staal en incl. 3x handige kabeldoorvoeren.

Bekijken
vanaf € 50,00

Power Grommet

Een Power Grommet is een handige, compacte inbouwoplossing t.b.v. de elektrificatie van uw zit/sta bureau. Optioneel te voorzien van USB oplaadpunt.

Bekijken
vanaf € 15,00

Kabelkorf

Een kabelkorf is een goedkoop alternatief voor een kabelgoot. Snel en eenvoudig te monteren. Uit voorraad leverbaar in zwarte of alu kleurstelling.

Bekijken
vanaf € 65,00

Persoonlijke lade

Een persoonlijke lade helpt bij het netjes houden van je bureaublad. Pennen, perforator, nietmachine etc. passen perfect in deze afsluitbare lade.

Bekijken
vanaf € 10,00

Kabeldoorvoer

Een kabeldoorvoer is een handige opening door uw bureaublad heen. Het 80mm boorgat wordt netjes afgesloten met de doorvoerdop in wit, zwart of alu.

Bekijken
vanaf € 40,00

Kabelspiraal

Een kabelspiraal helpt u uw kabels onder controle te houden. Bevestigd aan het bureaublad zorgt de kabelspiraal voor de verticale kabelgeleiding.

Bekijken
vanaf € 150,00

Flip Top Push

De eenvoudig in uw bureaublad in te bouwen Flip Top Push brengt stroom-, data- en multimedia aansluitingen op bijzonder fraaie wijze binnen handbereik

Bekijken