Accessoires

vanaf € 205,-

NewStar D750D monitorarm

De D750D van NewStar is een robuuste dubbele monitorarm met een comfortabele gasgeveerde verstelling en capaciteit voor twee monitoren tot 9 kg p/s.

Bekijken
vanaf € 115,-

NewStar D750 monitorarm

De D750 van NewStar is een stevige gasgeveerde monitorarm in 3 kleuren, die soepel traploos verstelbaar is en monitoren aan kan tot 9 kg en 32 inch.

Bekijken
vanaf € 45,-

Kabelgoot

Onmisbaar voor het horizontale kabelmanagement, de kabelgoot. Onze kabelgoot is "made in Denmark" van sterk staal en incl. 3x handige kabeldoorvoeren.

Bekijken
vanaf € 35,-

Power Grommet

Een Power Grommet is een handige, compacte inbouwoplossing t.b.v. de elektrificatie van uw zit/sta bureau. Optioneel te voorzien van USB oplaadpunt.

Bekijken
vanaf € 15,-

Kabelkorf

Een kabelkorf is een goedkoop alternatief voor een kabelgoot. Snel en eenvoudig te monteren. Uit voorraad leverbaar in zwarte of alu kleurstelling.

Bekijken
vanaf € 50,-

Persoonlijke lade

Een persoonlijke lade helpt bij het netjes houden van je bureaublad. Pennen, perforator, nietmachine etc. passen perfect in deze afsluitbare lade.

Bekijken
vanaf € 10,-

Kabeldoorvoer

Een kabeldoorvoer is een handige opening door uw bureaublad heen. Het 80mm boorgat wordt netjes afgesloten met de doorvoerdop in wit, zwart of alu.

Bekijken
vanaf € 40,-

Kabelspiraal

Een kabelspiraal helpt u uw kabels onder controle te houden. Bevestigd aan het bureaublad zorgt de kabelspiraal voor de verticale kabelgeleiding.

Bekijken
vanaf € 150,-

Flip Top Push

De eenvoudig in uw bureaublad in te bouwen Flip Top Push brengt stroom-, data- en multimedia aansluitingen op bijzonder fraaie wijze binnen handbereik

Bekijken

Meer weten over accessoires?

Ik wil graag een prijsopgave

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op en wij gaan ons best doen om een scherpe en overtuigende prijs bij u neer te leggen.

Offerte aanvragen

Ik wil graag nog wat vragen

Vul dan hieronder ons contactformulier in of klik op de knop en stel ons gerust alle vragen die u nog heeft over Accessoiresen.

Contact opnemen

Contact opnemen

Op zoek naar persoonlijk advies, interesse om langs te komen in onze studio of behoefte aan een offerte?

Neem dan gerust even contact met ons op!

Dat kan via +31 (0)85 4011 295 of via ons contactformulier.